Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Hulpmiddelen voor jong en oud, om te lenen, huren of kopen

 
hulpmiddelen

Hulpmiddelen

Bent u op zoek naar moderne verpleegartikelen en hulpmiddelen voor revalidatie? Of artikelen die u in staat stellen zelfstandig te blijven functioneren? Of heeft u interesse in producten voor (aanstaande) ouders en kinderen? Dan bent u bij Medipoint l Careyn aan het juiste adres. Medipoint l Careyn levert artikelen voor jong en oud en geeft deskundig advies.

Medipoint l Careyn levert artikelen voor jong en oud en geeft deskundig advies.

Lenen of huren 

Wanneer u tijdelijk bent aangewezen op een hulpmiddel, omdat u bijvoorbeeld moet revalideren na een knieoperatie, kunt u terecht bij Medipoint l Careyn. Zij bieden u een breed assortiment aan leenartikelen.

Mocht u na de leenperiode in aanmerking willen komen voor een permanent hulpmiddel, dan is er de mogelijkheid deze aan te vragen bij verschillende instanties. Zo kunt u voor uw scootmobiel of rolstoel terecht bij uw gemeente. 

Meer informatie vindt u op de website van Medipoint l Careyn .

Kopen 

De thuiszorgwinkels van Medipoint l Careyn zijn het adres om producten goed te bekijken. Van wandelstok tot verlengde schoenlepel, van rollator tot bloeddrukmeter en van comfortabel matras tot warmtekleding. Allemaal producten die het u gemakkelijker maken om zo lang mogelijk zelfstandig te zijn. Bovendien hebben zij een uitgebreid assortiment borstkolven, baby draagsystemen, verzorgingstassen en babyfoons, maar ook van alles het huis veilig voor uw kind te maken. Alle producten zijn gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid.

Medipoint l Careyn heeft ook een webshop.

Medipoint l Careyn

Careyn, die met ruim 15.000 medewerkers zowel intramuraal als extramuraal vooral actief is in westelijk Noord-Brabant, Zuid-Holland en Utrecht, heeft voor Medux gekozen als strategische partner voor hulpmiddelen. De activiteiten van Vitaal, het eigen hulpmiddelenbedrijf van Careyn, zijn per 1 november bij Medux ondergebracht.

De dienstverlening betreft een totaalpakket op het gebied van hulpmiddelen. De winkels van Vitaal gaan onder de naam Medipoint|Careyn winkels opereren om uitdrukking te geven aan het de strategische samenwerking. Medipoint is het extramurale label van Medux.

Loop eens binnen bij een van de Medipoint l Careyn thuiszorgwinkels. U bent van harte welkom. De adressen en openingstijden van de Medipoint l Careyn thuiszorgwinkels vindt u hier. U kunt ook bellen: 088-1020100.

 

Deel deze pagina:

Contact