Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Guido van de Logt nieuwe CFO Careyn

Utrecht, 6 december 2017

Raad van bestuur Careyn weer compleet

De raad van toezicht van Careyn heeft Guido van de Logt (1961) per 1 februari 2018 benoemd als CFO. Met de benoeming van Van de Logt heeft Careyn straks weer een vaste bezetting van de raad van bestuur. Van de Logt vormt dan samen met Marco Meerdink (CEO) de raad van bestuur van de organisatie.

Guido van de Logt is een zeer ervaren bestuurder in de zorg. Opgeleid als accountant bekleedde hij in zijn carrière tal van functies als bestuurder in de curesector (revalidatieklinieken en ziekenhuis) en bij VVT-instellingen. De afgelopen jaren was hij bestuurder van Livio, een geïntegreerde VVT-organisatie in het oosten van Nederland.
Van de Logt kijkt uit naar zijn nieuwe werkkring: "Ik zie het als een interessante uitdaging om vanuit het gemeenschappelijk belang met onze cliënten en omgeving een bijdrage te leveren aan de noodzakelijke veranderingen".

De raad van toezicht van Careyn is ingenomen met de komst van de ervaren bestuurder. Voorzitter Geri Bonhof: "Gezien de uitdagingen die Careyn heeft zoals het IGJ-traject, en na een periode van interim bestuurders, is het goed dat er in de personen van Marco Meerdink en Guido van de Logt weer een volledige en vaste bezetting van de raad van bestuur is."

Deel deze pagina:

Contact

Gerelateerde pagina's