Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Schutjens: "expertise en ervaring graag inzetten om te helpen bij de noodzakelijke transformatie"

 
Careynvlag

Marie-Hélène Schutjens versterkt Raad van Toezicht Careyn

Utrecht, 25 april 2017

Marie-Hélène Schutjens (1961) is per 14 april benoemd als lid van de Raad van Toezicht van Careyn. De nieuwe toezichthouder ontfermt zich over de juridische portefeuille.

Met Schutjens heeft de raad zich versterkt met een ervaren toezichthouder. Schutjens is tevens lid van de raad van toezicht van zorgorganisatie De Zorgboog in Helmond en de raad van toezicht van het Instituut Verbeeten in Noord-Brabant, gespecialiseerd in radiotherapie en nucleaire geneeskunde. Tot 2016 was zij voorzitter van de raad van toezicht van het Bravis-ziekenhuis in Roosendaal/Bergen op Zoom. Daarnaast is zij werkzaam als zelfstandig juridisch adviseur op het gebied van de gezondheidszorg en als docent aan de Universiteit Utrecht. 

"..op afstand van de dagelijkse bedrijfsvoering, maar met eenzelfde betrokkenheid..."

Schutjens kijkt uit naar haar nieuwe functie: "Careyn is een grote organisatie met een breed aanbod in de verpleeg- en verzorgingshuiszorg en in de thuiszorg (VVT). Dit veld is momenteel sterk in beweging; voor Careyn als organisatie geldt dat ook. Ik wil mijn expertise en ervaring graag inzetten om te helpen bij de noodzakelijke transformatie die de organisatie doormaakt om goede zorg te blijven leveren aan huidige en toekomstige cliënten. Als toezichthouder doe je dat weliswaar op afstand van de dagelijkse bedrijfsvoering, maar met eenzelfde betrokkenheid."

Deel deze pagina:

Contact