Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Scores zorgkaartnederland laten grote klanttevredenheid zien

 
Careynvlag

Cliënten geven Careyn wijkverpleging een dikke acht

Utrecht, 18 september 2017

De wijkteams van Careyn doen het uitermate goed in de ogen van de cliënten. Dat blijkt uit de waarderingen op www.zorgkaartnederland.nl. Geen enkele regio scoort lager dan een acht. Een mooie opsteker voor Careyn dus.

Wie naar 'Careyn' zoekt op de website ziet de extramurale teams in het Westland fier bovenaan staan. Zij scoren gemiddeld een 8,6. Dat is op basis van 30 waarderingen. Dat is ook het minimum aantal beoordelingen dat nodig is voor een volwaardige vermelding op de site. Bij minder waarderingen wordt vermeld dat het cijfer een onvoldoende betrouwbaar beeld geeft.

Als we verder kijken dan zien we dat de teams in het district Zuidhollande Eilanden/Breda gemiddeld een 8,3 scoren. Datzelfde geldt voor de teams in de regio Westland/Schiedam. Het gemiddelde in Utrecht Stad is een eveneens uitstekende 8,2. Het cijfer voor de teams in district Utrecht West is een uitzonderlijke 9,4, maar daarbij moet opgemerkt worden dat dat op basis van slechts twee waarderingen (een 10 en een 8,8) is.

De goede cijfers zijn overigens niet zomaar tot stand gekomen. In verschillende regio's zijn interviews met cliënten afgenomen. De resultaten daarvan zijn op zorgkaartnederland geplaatst. Die interviews worden door speciale belteams van zorgkaartnederland afgenomen. Er is dus geen mogelijkheid voor aanbieders om de resultaten te beïnvloeden.

De waarderingscijfers vind u hier.

Deel deze pagina:

Contact