Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Careyn behaalt met glans verlenging ISO-certificaat

Utrecht, 28 juni 2018

Na uitvoering van de audit door onafhankelijk bureau KIWA is het ISO-certificaat van Careyn verlengd. De auditor constateerde Careyn het kwaliteitssysteem en de besturingsstructuur op orde heeft, beschreef de sfeer als uitzonderlijk goed en heeft volgens eigen zeggen veel mooie dingen gehoord en gezien.

De onafhankelijke certificeringsorganisatie concludeert in haar keuringsrapport: 'Careyn voldoet aan de gestelde eisen. Het managementsysteem is voldoende doeltreffend en heeft voldoende vermogen om aan de toepasselijke eisen en de verwachte resultaten te voldoen en heeft een voldoende effectief proces van interne audits en directiebeoordeling. Het toepassingsgebied is passend.'

Het ISO-certificaat is belangrijk voor Careyn, omdat zorginkopers (zorgverzekeraars, zorgkantoren en gemeenten) het als voorwaarde stellen voor het afsluiten van contracten.

Marco Meerdink, bestuursvoorzitter van Careyn,: "Wij zijn blij met de uitkomst van de audits en de verlenging van onze ISO-certificering. Het is wederom een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Dit is een blijk van waardering voor alle Careyn-medewerkers die hieraan iedere dag weer bijdragen. Het geeft ons vertrouwen voor de toekomst van de organisatie!"

Deel deze pagina:

Contact

Gerelateerde pagina's