Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

2018 het jaar van herstel van Careyn

Utrecht, 29 mei 2019

Careyn heeft het jaar 2018 afgesloten met een winst van 1,6 miljoen euro. Na het verlies van 40 duizend euro in 2017 wordt hiermee de opgaande lijn van financieel herstel voortgezet.

Guido van de Logt, CFO/lid raad van bestuur Careyn: "De raad van bestuur vindt het resultaat 2018 bevredigend. Net als in 2017 zit er in het positieve resultaat van 2018 een aantal incidentele posten. Maar ook het resultaat uit de gewone bedrijfsvoering is positief. Om echt tevreden te zijn moet het resultaat uit de reguliere bedrijfsvoering nog verder verbeteren. Daar blijven we ons de komende jaren onverminderd voor inzetten."

Positief resultaat was er in 2018 voor Careyn niet alleen financieel maar ook op het gebied van kwaliteit van zorg. De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd besloot de aanwijzing te beëindigen en oordeelde dat Careyn "met de verbeteringen een enorme en indrukwekkende prestatie heeft geleverd". Careyn ziet in het besluit van de IGJ erkenning voor het feit dat zij op de goede weg is met kwaliteit en veiligheid van zorg, en met het verder gezond maken van de organisatie.

Careyn heeft met deze mooie stappen de weg terug naar boven gevonden. Er is weer vertrouwen in de organisatie. Met dat vertrouwen gaat Careyn met volle energie door op de ingeslagen weg, met veel respect, dank en waardering voor alle collega's die zich dagelijks inzetten voor de best mogelijke zorg aan onze cliënten.

Het volledige Jaarverslag 2018 kunt u hier downloaden.

Deel deze pagina:

Contact

Gerelateerde pagina's