Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Benoeming Ronald Thijs tot lid raad van bestuur Careyn

Utrecht, 25 november 2020

De raad van toezicht van Careyn heeft Ronald Thijs (1961) per 1 december 2020 benoemd tot lid van de raad van bestuur/CFO. Met de benoeming van Ronald Thijs heeft Careyn weer een vaste bezetting van de raad van bestuur.

Ronald Thijs is een zeer ervaren bestuurder in de zorg. Hij is bedrijfseconoom en MBA (Executive Master of Finance & Control) en bekleedde in zijn carrière tal van functies in onder andere het onderwijs, de medische (onderzoeks)sector en in de gehandicapten- en ouderenzorg. Sinds 2016 was hij bestuurder van Stichting de Opbouw, gericht op het verlenen van zorg aan ouderen, verstandelijk gehandicapten en jeugd. Thijs kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging:
"De afgelopen jaren heb ik mogen ervaren hoe waardevol het is om vanuit deze rol een bijdrage te leveren aan cliënten in de zorg. Bij mij staat dit altijd voorop. Ik heb gemerkt dat ook bij Careyn het denken en handelen begint bij de cliënt. Ik heb er heel veel zin in om dat met alle Careyn-collega's verder te ontwikkelen en versterken."

De raad van toezicht en bestuursvoorzitter Marco Meerdink zijn zeer ingenomen met de komst van deze ervaren bestuurder en kijken uit naar een prettige samenwerking. Voorzitter raad van toezicht Roy Lantain: "De raad van toezicht is ervan overtuigd dat we met Ronald Thijs een bestuurder benoemd hebben die Careyn samen met bestuursvoorzitter Marco Meerdink verder kan brengen in de uitdagingen waar de ouderenzorg de komende jaren voor staat. We zijn blij dat met zijn komst de raad van bestuur weer een structurele vaste bezetting heeft."

Deel deze pagina:

Contact

Ronald Thijs

Ronald Thijs

Gerelateerde pagina's