Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Nieuwe districtsdirecteuren Utrecht Stad en Utrecht West

Utrecht, 10 december 2020

De Raad van Bestuur heeft Anja Jonkers en Rogier van Dijk per 1 februari 2021 benoemd tot districtsdirecteuren. Anja Jonkers gaat leiding geven aan het district Utrecht West; Rogier van Dijk wordt directeur van het district Utrecht Stad. Beiden brengen jarenlange brede ervaring in de zorg mee. De Raad van Bestuur is verheugd dat met deze benoemingen het directieteam van Careyn weer compleet is en kijkt uit naar het samen verder ontwikkelen en versterken van Careyn.

Anja Jonkers werkt al haar hele loopbaan in de zorg. Zij is verpleegkundige van oorsprong en haar hart ligt bij de ouderenzorg. De afgelopen drie jaar was zij directeur intramurale zorg bij zorgorganisatie Florence. Daarvoor werkte zij negen jaar bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Zij bekleedde daar diverse functies waaronder programmadirecteur ouderenzorg en hoofdinspecteur. In die laatste functie heeft zij ook Careyn leren kennen. Anja Jonkers brengt een schat aan ervaring en expertise in de ouderenzorg met zich mee. "Ik kijk er naar uit om onderdeel uit te maken van een dynamische en toekomstgerichte organisatie als Careyn waar de cliënt altijd op de eerste plaats komt", stelt Anja Jonkers. Zij volgt in Utrecht West Gert-Jan Waterink op als directeur.

Utrecht Stad

Rogier van Dijk startte zijn carrière eveneens als verpleegkundige. Hij werkte als IC-verpleegkundige in het AMC. Een groot deel van zijn loopbaan heeft hij in het Diakonessenhuis in Utrecht gewerkt. Hij is daar begonnen als teamhoofd van de intensive care en SEH en was een aantal jaar manager zorg & bedrijfsvoering. De laatste jaren bekleedde hij de functie van manager facilitair bedrijf. Rogier van Dijk maakt nu de overstap vanuit de ziekenhuiswereld naar de ouderenzorg. Met zijn kennis van de ziekenhuiszorg en regio zal Rogier van Dijk een belangrijke bijdrage leveren aan het versterken van de zorg met de verschillende partners in Utrecht. "Ik heb er veel zin in om de zorg voor cliënten van Careyn in Utrecht in de hele zorgketen verder te verbeteren en ik kijk uit naar de samenwerking met de collega's binnen Careyn", aldus Rogier van Dijk. Hij volgt in Utrecht Stad Gert-Jan Waterink op die daar interim directeur was.

Deel deze pagina:

Contact