Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Maatregelen tegen verspreiding coronavirus

Utrecht, 4 maart 2020

Let op: deze informatie kan, in verband met de snelle landelijke ontwikkelingen, op elke moment aangepast worden.

Careyn is voorbereid op een verdere verspreiding van het coronavirus. We volgen daarbij nauwgezet de richtlijnen van het RIVM. Voor alle vragen en antwoorden verwijzen we u dan ook naar de website van het RIVM.

Uiteraard informeren wij ook onze medewerkers. Daartoe hebben we een aantal informatiebladen verspreid. De medewerkers zijn ook goed in staat om de vragen van cliënten in onze zorgcentra te beantwoorden.

Voor thuiszorg-cliënten geldt: de zorg gaat gewoon door. Onze medewerkers weten goed op welke ziekteverschijnselen ze bij zichzelf en bij u moeten letten en hoe ze eventueel moeten handelen. Een van de voorzorgmaatregelen is wel dat wij onze medewerkers adviseren geen hand te geven. Wij vragen u daarvoor begrip.

Overigens is de huisarts de eerst-aangewezen persoon om specifieke vragen te beantwoorden. Ook verwijzen wij naar het publieksinformatienummer: 0800-1351.

Kunt u nog gewoon een zorgcentrum van Careyn bezoeken? Ja, uiteraard kan dat. Mocht u echter de afgelopen 14 dagen in een door de RIVM genoemd 'risicogebied' zijn geweest, dan willen wij u vanwege de bescherming van onze cliënten en medewerkers vragen uw bezoek uit te stellen. Lees hier ons informatieblad.

Wat kunt u verder zelf doen? Het is belangrijk enkele hygiëne-maatregelen in acht te nemen. Klik hier voor het informatieblad.

Deel deze pagina:

Contact

Extra aandacht voor hygiëne

Affiche