Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Voorzitter Centrale Cliëntenraad Careyn gezocht

Utrecht, 31 juli 2020

Careyn is op zoek naar een onafhankelijk voorzitter van de Centrale Cliëntenraad. De voorzitter zal op 1 januari 2021 de huidige voorzitter opvolgen. Deze functie is op vrijwillige basis. De tijdsbesteding wordt geschat op ongeveer 3 à 4 dagen per maand. Het wervings- en selectieproces is in handen van bureau K+V.

Careyn vindt het belangrijk dat haar cliënten meedenken, meepraten en ook meebeslissen over zaken die voor hen belangrijk zijn. De cliëntenraad vertegenwoordigt hierbij de cliënten en komt op voor de hun belangen. Overkoepelend aan de lokale cliëntenraden functioneert een Centrale Cliëntenraad (CCR).

De CCR bespreekt onderwerpen die van belang zijn voor Careyn als concern en zaken die betrekking hebben op meerdere landelijke zorglijnen en/of meerdere districten. De CCR adviseert de raad van bestuur over bestuurlijke en beleidsmatige onderwerpen op concernniveau. De CCR vergadert 10 - 12 keer per jaar.
De voorzitter is geen lid van een lokale clëntenraad binnen Careyn en is geen cliënt, partner of familielid van een cliënt.

Meer weten of solliciteren? Klik hier. Reageren kan tot uiterlijk 23 augustus.

Deel deze pagina:

Contact