Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Lokaal nieuws

Lokaal nieuws

Careyn Maassluis werkt samen voor vernieuwing ouderenzorg

Maassluis, 22 november 2021

Op 8 november jongstleden is in het stadhuis van Maassluis het convenant ‘Intramurale capaciteit en nieuwe woonoplossingen’ getekend. Gemeente Maassluis, Argos Zorggroep, woningcorporatie Maasdelta, Seniorenwelzijn, Rogplus, zorgverzekeraar DSW en natuurlijk ook Careyn geven hierin aan om de komende jaren samen te zorgen voor voldoende woon- en zorgplekken voor ouderen.

Lees verder

Careyn opent revalidatieafdeling in Antonius Ziekenhuis Woerden

Woerden, 12 juli 2021

Vrijdag 16 juli wordt de nieuwe revalidatieafdeling in het St. Antonius Ziekenhuis locatie Woerden officieel in gebruik genomen. Dat gebeurt met een kleine, feestelijke bijeenkomst waarbij wethouder Tymon de Weger de openingshandeling verricht. Careyn speelt met deze nieuwe afdeling in op de toenemende vraag naar geriatrische revalidatie in de regio. Tegelijk wordt de samenwerking met het St. Antonius Ziekenhuis versterkt.

Lees verder

Milieuthermometer Zorg voor Maria-Oord

Vinkeveen, 26 mei 2021

Vrijdag 21 mei ontving Maria-Oord tijdens een feestelijke uitreiking het zilveren certificaat Milieuthermometer Zorg. Het Milieuplatform Zorg (MPZ) beloonde Careyn vorig jaar oktober al met de erkenning, maar door corona bleef een officiële uitreiking uit. De uitreiking van het certificaat werd gedaan door wethouders van gemeente De Ronde Venen: Cees van Uden (Duurzaamheid) en Alberta Schuurs (Zorg).

Lees verder

"Tessa is mijn maatje"

Utrecht, 26 mei 2021

Lees verder

Multidisciplinair geriatrisch spreekuur in Maarssen

Maarssen, 22 april 2021

Lees verder

Thuiszorg Utrecht Stad aangesloten bij ZorgDomein

Utrecht, 16 april 2021

Lees verder

Careyn Utrecht West sluit zich aan bij ONUe

Woerden, 15 april 2021

Careyn Utrecht West is afgelopen dinsdag, samen met De Rijnhoven, toegetreden tot het Ouderengeneeskundig Netwerk Utrecht eerste lijn (ONUe). Dat is een netwerk van Specialisten Ouderengeneeskunde (SO’s) en GZ-psychologen die werken bij verschillende organisaties in de stad Utrecht. Careyn Utrecht-Stad maakte er al deel van uit. De Specialisten Ouderengeneeskunde behandelen cliënten in de eerste lijn in aanvulling op de huisartsenzorg. Dat levert veel 'zorgwinst’ op: in 55% van de gevallen hoeven huisartsen hun patiënten niet meer naar andere zorgverleners zoals ziekenhuizen, GGZ of verpleeghuizen door te verwijzen.

Lees verder

Unieke opleidingsplaats voor zij-instromers

Schiedam, 8 april 2021

Careyn en het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft hebben de handen ineen geslagen om een betere, aantrekkelijkere opleidingsplaats voor zij-instromers te bieden. Leerlingen krijgen masterclasses van experts uit beide organisaties en kunnen bij elkaar stage lopen. Zo doen ze ervaring op bij Careyn én in het ziekenhuis. Een unieke combinatie.

Lees verder

Samenwerking Careyn en SPHW voor nachtzorg Hoeksche Waard

Hoeksche Waard, 1 april 2021

Vanaf vandaag verzorgt de Stichting Personenalarmering Hoeksche Waard (SPHW) de ongeplande nachtzorg voor thuiszorgcliënten van Careyn. Careyn en SPHW werken zo samen om de acute zorg in de nacht sneller en efficiënter te kunnen leveren.

Lees verder

Samenwerking Careyn met het Maasstad Ziekenhuis

Rotterdam, 17 maart 2021

Patiënten met infectie eerder naar huis met antibiotica-infuus

Lees verder

Zorgaanbieders Hoeksche Waard werken samen in Covidteam

Hoeksche Waard, 4 mei 2020

Lees verder

Langer thuiswonen met geheugenproblematiek

Rozenburg, 28 oktober 2019

Een nieuw platform met apps moet ervoor zorgen dat mensen met geheugenproblematiek langer thuis kunnen wonen. Hoe dat precies zit, legt Regina Krijger uit. Zij is coördinator Welzijn Rozenburg.

Lees verder
Deel deze pagina:

Contact