Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

4

april

Multidisciplinair geriatrisch spreekuur in Maarssen

Maarssen, 22 april 2021

Lees verder

Thuiszorg Utrecht Stad aangesloten bij ZorgDomein

Utrecht, 16 april 2021

Lees verder

Careyn Utrecht West sluit zich aan bij ONUe

Woerden, 15 april 2021

Careyn Utrecht West is afgelopen dinsdag, samen met De Rijnhoven, toegetreden tot het Ouderengeneeskundig Netwerk Utrecht eerste lijn (ONUe). Dat is een netwerk van Specialisten Ouderengeneeskunde (SO’s) en GZ-psychologen die werken bij verschillende organisaties in de stad Utrecht. Careyn Utrecht-Stad maakte er al deel van uit. De Specialisten Ouderengeneeskunde behandelen cliënten in de eerste lijn in aanvulling op de huisartsenzorg. Dat levert veel 'zorgwinst’ op: in 55% van de gevallen hoeven huisartsen hun patiënten niet meer naar andere zorgverleners zoals ziekenhuizen, GGZ of verpleeghuizen door te verwijzen.

Lees verder

Unieke opleidingsplaats voor zij-instromers

Schiedam, 8 april 2021

Careyn en het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft hebben de handen ineen geslagen om een betere, aantrekkelijkere opleidingsplaats voor zij-instromers te bieden. Leerlingen krijgen masterclasses van experts uit beide organisaties en kunnen bij elkaar stage lopen. Zo doen ze ervaring op bij Careyn én in het ziekenhuis. Een unieke combinatie.

Lees verder

Samenwerking Careyn en SPHW voor nachtzorg Hoeksche Waard

Hoeksche Waard, 1 april 2021

Vanaf vandaag verzorgt de Stichting Personenalarmering Hoeksche Waard (SPHW) de ongeplande nachtzorg voor thuiszorgcliënten van Careyn. Careyn en SPHW werken zo samen om de acute zorg in de nacht sneller en efficiënter te kunnen leveren.

Lees verder
Deel deze pagina:

Contact