Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Unieke opleidingsplaats voor zij-instromers

Schiedam, 8 april 2021

Careyn en het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft hebben de handen ineen geslagen om een betere, aantrekkelijkere opleidingsplaats voor zij-instromers te bieden. Leerlingen krijgen masterclasses van experts uit beide organisaties en kunnen bij elkaar stage lopen. Zo doen ze ervaring op bij Careyn én in het ziekenhuis. Een unieke combinatie.

De leerlingen komen in dienst van Careyn en krijgen één dag per week les bij het Albeda College. Daar vormen de zij-instromers een klas met leerlingen vanuit het Reinier de Graaf ziekenhuis. Zo kunnen praktijkervaringen en kennis makkelijk uitgewisseld worden. Maar daar blijft het niet bij: de leerlingen krijgen masterclasses van experts uit beide organisaties en gaan twee keer drie weken lang stage lopen bij de andere organisatie. Zo wordt de blik verruimd en worden de nieuwe mbo-verpleegkundigen breed opgeleid.

Graag in de zorg werken? In het bezit is van een vmbo-diploma, een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo of een mbo-diploma? Meld je dan aan. Doe dat voor 17 april. De opleiding begint eind augustus. Meer informatie? Klik hier.

Deel deze pagina:

Contact