Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Vrijwilligers

Careyn ziet vrijwilligerswerk als een onmisbare schakel in de zorg voor ouderen in onze samenleving. Zij leveren een meer dan waardevolle bijdrage aan de zorg en het welzijn van onze cliënten en bewoners. We zijn er trots op dat zoveel mensen bereid zijn tot vrijwilligerswerk in en buiten onze zorgcentra.

Vrijwilliger, een onmisbare schakel in de zorg

Vrijwilligerswerk bij Careyn: keus genoeg!

De ene vrijwilliger biedt aanvullende zorg voor bewoners en cliënten om hun verblijf in een zorgcentrum zo aangenaam mogelijk te maken. De andere biedt ouderen hulp zodat ze zolang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. 

Mensen zijn bereid tot vrijwilligerswerk om uiteenlopende redenen. Maar wat alle vrijwilligers bij Careyn met elkaar gemeen hebben, is een positieve instelling en verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat doet Careyn voor de vrijwilliger?

Hoewel Careyn altijd op zoek is naar vrijwilligers is vrijwilliger zijn bij Careyn niet vanzelfsprekend. Careyn zorgt zo goed mogelijk voor haar cliënten en dat verwachten wij ook van onze vrijwilligers. De kwaliteit van onze vrijwilligers staat bij ons hoog in het vaandel.

Daarom selecteren wij onze vrijwilligers op een aantal kenmerken zoals motivatie, klantvriendelijkheid, enthousiasme en integriteit. Daarnaast verwachten wij van een vrijwilliger dat hij of zij om kan gaan met kritiek.

Hier staat tegenover dat Careyn goed voor vrijwilligers zorgt. Zo is hij WA verzekerd tijdens het werk als vrijwilliger en kan er in sommige situaties sprake zijn van een reiskostenvergoeding.

Wilt u zich als vrijwilliger bij Careyn inzetten? U bent van harte welkom.

Visie

Onze visie op vrijwilligerswerk is vervat in een beleidsdocument. U vindt het document hier.

Folder

Download hier onze folder 'Vrijwilligers, onmisbaar in de zorg. Doet u ook mee?'.

Contact

Als u zich als vrijwilliger bij Careyn wilt inzetten, nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Dit is een gesprek met een van de coördinatoren vrijwilligerswerk. Op de locatiepagina's vind u veelal meer informatie:

Bel anders met de Careyn Klantenservice: 088 - 123 99 88.

Deel deze pagina:

Contact