Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Voor al uw vragen over de ontwikkeling en opvoeding van uw baby of peuter

 
Careyn jeugd en gezin

Careyn Jeugd en Gezin

Bij de opvoeding van uw kind komt veel kijken. Jonge kinderen ontwikkelen zich immers snel. En dat kan onzekerheid en vragen bij u oproepen. Met al uw vragen over de ontwikkeling en opvoeding van uw baby of peuter kunt u terecht bij Careyn Jeugd en Gezin. Onze deskundige medewerkers kijken of uw kind zich goed ontwikkelt, geven u advies en helpen u uw eigen weg te vinden in de opvoeding van uw kind. Daarnaast bieden we u leuke, interessante cursussen en kortingen.

Voor al uw vragen over de ontwikkeling en opvoeding van uw baby of peuter

Centra voor Jeugd en Gezin

Careyn Jeugd en Gezin is in veel regio's onderdeel van de Centra Jeugd en Gezin. In die centra werken verschillende instanties nauw samen om de zorg voor u en uw kind zo optimaal mogelijk te organiseren.

In vrijwel alle regio's waar Careyn actief is is zo'n Centrum voor Jeugd en Gezin aanwezig. Wij verwijzen u dan ook voor meer informatie graag door naar de websites van het centrum bij u in de buurt. U vindt de links hier.
Uitsluitend voor de regio's Dordrecht, Breda en de Hoeksche Waard is op deze website aanvullende informatie opgenomen:

  • Careyn JGZ Dordrecht: 088 - 123 99 24
    Lees verder
  • Careyn Jeugd en Gezin Hoeksche Waard: 088 - 123 99 25
    Lees verder
  • Careyn Jeugd en Gezin Breda: 088 - 123 99 26
    Lees verder

In de regio Zuid-Holland Zuid is overigens ook de zorg voor kinderen van 5 tot 18 jaar bij Careyn (en Rivas) ondergebracht.

Zwangerschap

Tijdens uw zwangerschap staat Careyn Jeugd en Gezin altijd voor u klaar. Wanneer u als aanstaande ouder behoefte hebt aan extra begeleiding en hulp, dan kunt u dit aangeven bij uw verloskundige. Zij kan u doorverwijzen naar de juiste vorm van ondersteuning. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met Careyn Klantenservice.

Na de bevalling

Ook direct na de bevalling staat Careyn Jeugd en Gezin voor u klaar. Waar nodig begeleiden wij u met de zorg voor uzelf en uw kindje. Bij de zorg voor uw kind zult u zo nu en dan vragen hebben. Careyn ondersteunt u bij de verzorging en opvoeding van uw kind. Het team van Jeugd en Gezin ondersteunt ouders met informatie en advies, signaleert vroegtijdig problemen, geeft pedagogische hulp en coördineert de zorg en kan u indien nodig doorverwijzen naar andere instanties.

Huisbezoek na de bevalling

Als uw baby ongeveer twee weken oud is krijgt u thuis een bezoek van de jeugdverpleegkundige. Zij bespreekt met u de periode van de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. Als u vragen heeft over de verzorging van uw kind, of zaken die uzelf als ouder aangaan, kunt u ze met haar bespreken. De jeugdverpleegkundige geeft uitleg over de werkwijze van Careyn Jeugd en Gezin en maakt een afspraak voor het eerste bezoek aan het consultatiebureau.

Consultatiebureau

De consultatiebureau-arts en de jeugdverpleegkundige volgen de groei en ontwikkeling van het kind en praten samen met de ouders over hoe het opvoeden van hun kind door hen ervaren wordt. Ook beantwoorden zij vragen die ouders hebben. Op het consultatiebureau is er aandacht voor alles wat te maken heeft met het gezond opgroeien van uw kind.
Meer over de consultatiebureaus van Careyn

Cursussen & Workshops

Op www.careynkaart.nl vindt u het actuele aanbod van cursussen voor, tijdens en na de zwangerschap. 

Meer informatie en websites CJG

Bernisse www.cjgbernisse.nl
Breda: lees verder
Brielle www.cjgbrielle.nl
Delft: www.jgzzhw.nl
Dordrecht: lees verder
Hellevoetsluis www.cjghellevoetsluis.nl
Hendrik-Ido-Ambacht: lees verder
Maassluis www.cjgmaassluis.nl
Middelharnis www.cjg-go.nl
Roosendaal www.cjgroosendaal.nl
Rozenburg www.cjgrozenburg.nl
Schiedam www.cjgschiedam.nl
Spijkenisse www.cjgspijkenisse.nl
Vlaardingen www.cjgvlaardingen.nl
Westland Oostland: www.jgzzhw.nl

Careyn JGZ Dordrecht: 088 - 123 99 24

Lees verder

Careyn Jeugd en Gezin Breda: 088 - 123 99 26

Lees verder

Careyn Jeugd en Gezin Hoeksche Waard: 088 - 123 99 25

Lees verder

Deel deze pagina:

Contact