Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Videohometraining

Coaching met behulp van videobeelden.

De band tussen ouders en baby's of jonge kinderen is belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Meestal verloopt dit contact spontaan en onbewust. Soms gaat het niet vanzelf, bijvoorbeeld als een baby veel huilt, bij kinderen met eet- en/of slaapproblemen of als de ouders zelf problemen ervaren bij de opvoeding. In zo'n situatie hebben u en uw kind misschien behoefte aan kortdurende begeleiding. Careyn Jeugd en Gezin Breda kan u deze begeleiding bieden in de vorm van videohometraining of videothuisbegeleiding. De videohometrainer leert u wat nodig is om goed contact te maken. Door naar beelden van uzelf en uw kind te kijken, ziet u hoe problemen ontstaan, maar ook wat er goed gaat. U krijgt zicht op wat uw kind nodig heeft om zich goed te ontwikkelen. De beelden helpen u weer te genieten van uw kind.

Een deelnemer: "Mooi zoals je kan leren van kleine stukjes opname..."

Videohometraining of videothuisbegeleiding is voor ouders of verzorgers van kinderen tot 4 jaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. Careyn biedt deze dienst in de regio Breda. Woont u elders of is uw kindje ouder dan vier jaar, dan zijn er in uw regio andere instanties die u deze hulp kunnen bieden. We helpen u daar graag mee verder.

Op de Zuid Hollandse Eilanden wordt de videohometraining gegeven aan ouders of verzorgers van kinderen van 0 - 18 jaar. Heeft u interesse? Aanmelding vindt plaats in overleg met de jeugdverpleegkundige van uw eigen consultatiebureau. Leg uw vraag dus gerust aan haar voor.

Deel deze pagina:

Contact