Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Judith Martis

Direct, duidelijk, praktisch, resultaatgericht..

Ik ben sinds mijn afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam in 2003 werkzaam als diëtist. Ik heb altijd gewoond en gewerkt in Utrecht en doe nu spreekuur op meerdere locaties. Daarnaast werk ik in Zorgcentrum Swellengrebel. Ik heb mij daar de afgelopen jaren met name ingezet in het herkennen en behandelen van ondervoeding bij ouderen. Ik werk daarbij nauw samen met de arts en bijvoorbeeld de logopedist. Ik heb een actieve bijdrage geleverd aan het verbeteren van het voedingsbeleid en de werkwijze van de diëtisten in de verpleeghuizen in Utrecht.

Ik geef voedings- en dieetadvies aan iedereen. Voeding voor ouderen, ongewenst gewichtsverlies, decubitus en slikproblemen hebben mijn speciale aandacht en ik ben geregistreerd op de kaart van deStuurgroep Ondervoeding.

Mijn persoonlijke stijl is direct, duidelijk, praktisch, resultaatgericht en aangepast aan elke persoonlijke leefstijl en situatie.
Ik heb ervaring in het geven van voedingsvoorlichting aan groepen, bijvoorbeeld in buurthuizen. Binnen ons team pak ik ook werkzaamheden op die te maken hebben met onze zorgkwaliteit, bijvoorbeeld de ontwikkeling van een kwaliteitshandboek.

 

Klik hier voor het overzicht diëtisten Utrecht-Stad
Klik hier voor de spreekuren in Utrecht-Stad
Klik hier voor algemene informatie voeding- en dieetadvies 

Deel deze pagina:

Contact

Judith

Judith