Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Lara de Kroon

Samen kijken we naar een gezond voedingspatroon...

Ik ben Lara de Kroon, sinds september 2017 werk ik bij Careyn als diëtist. Sinds 2014 heb ik als diëtist op verschillende plekken gewerkt, in verpleeg- en revalidatiehuizen en in een dialysecentrum voor mensen met nierproblemen. Hierdoor heb ik ervaring op gedaan met het geven van voedingsadviezen bij ondergewicht en ondervoeding (vooral bij ouderen), overgewicht, diabetes, COPD, nierziekten, hoge bloeddruk, darmproblemen en nog veel meer.

Gezonde voeding is belangrijk voor iedereen. Voor gezonde mensen om je energieker te voelen, maar ook bij ziekte om bijvoorbeeld sneller te herstellen of klachten te verminderen. Maar wat is gezonde voeding? In de huidige maatschappij wordt het ons niet makkelijk gemaakt om gezonde keuzes te maken. Ik geef graag antwoord op al uw voedingsvragen. Ik begeleid u bij het aanleren van een gezonde leefstijl en geef u adviezen bij ziekte en gezondheidsklachten. Samen kijken we naar een gezond voedingspatroon, dat bij u past en makkelijk is toe te passen in uw dagelijkse leven.

Het leukste aan diëtist zijn vind ik het contact met veel verschillende mensen. Ik heb spreekuur in een multiculturele buurt en daardoor verdiep ik mij ook in de eetgewoonten van andere culturen. Zo kan ik persoonlijke adviezen geven, passend bij uw cultuur. Ik woon zelf ook in Utrecht en doe op de fiets huisbezoeken in verschillende delen van Utrecht, zo kan ik ook de mensen helpen die niet naar de locatie kunnen komen.

 

Klik hier voor het overzicht diëtisten Utrecht-Stad
Klik hier voor de spreekuren in Utrecht-Stad
Klik hier voor algemene informatie voeding- en dieetadvies 

Deel deze pagina:

Contact

Lara

Lara de Kroon