Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Michelle Scholman

Alles draait om balans...

In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na mijn afstuderen ben ik begonnen met werken in mijn eigen praktijk. Hier heb ik ervaring opgedaan in het begeleiden en adviseren van mensen met: overgewicht/obesitas, hart- en vaatziekten, ondervoeding, onregelmatig werk en nog veel meer!

Veel mensen denken bij een diëtist aan een streng dieet en een wijzende vinger naar alles wat niet meer mag, maar ik laat graag zien dat het anders kan. Het beste dieet is namelijk helemaal geen dieet. In een gezond voedingspatroon is er op zijn tijd ruimte voor een uitzondering, want uiteindelijk draait het allemaal om balans.

Om deze balans te vinden is een persoonlijk advies erg belangrijk. Iedereen is anders en heeft zijn eigen gewoontes en ervaringen. Met een persoonlijke aanpak vinden wij samen een leefstijl die niet alleen gezond is maar ook echt past bij jou als persoon.

Het leukste aan diëtist zijn vind ik het helpen van mensen. Je staat er namelijk niet alleen voor. Samen zorgen wij ervoor dat u uw doelen bereikt en het beste uit uw gezondheid haalt!

 

Klik hier voor het overzicht diëtisten Utrecht-Stad
Klik hier voor de spreekuren in Utrecht-Stad
Klik hier voor algemene informatie voeding- en dieetadvies 

Deel deze pagina:

Contact

Michelle

Michelle Scholman