Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Sascha de Jong

Lees ook mijn weblog

Hallo, mijn naam is Sascha. Ik woon en werk in Utrecht. In mijn ogen is de kracht van dieetbehandeling dat ieder mens, jong of oud, door gezonder te eten en meer te bewegen zelf zijn/haar gezondheid kan beïnvloeden en verbeteren. Ik begeleid je graag bij het maken van gezondere keuzes en leefstijlaanpassingen. In mijn advies en begeleiding houd ik rekening met jouw wensen, doelen en mogelijkheden, zodat je een advies krijgt wat bij jou en jouw leefstijl past. Op mijn spreekuren begeleid ik cliënten met onder andere overgewicht of obesitas, diabetes, hart- en vaatziekten, darmklachten, ondervoeding, COPD. Daarnaast begeleid ik kinderen met overgewicht en obesitas, slechte eters en kinderen met ondergewicht - en natuurlijk hun ouders.

Ik heb spreekuur op meerdere locaties. Daar werk ik samen met huisartsen, praktijkondersteuners, praktijkverpleegkundigen en fysiotherapeuten.

Naast diëtist ben ik ook sportdiëtist. Zelf doe ik onder andere aan hardlopen. Ik adviseer sporters en geef een persoonlijk advies. Dit is afhankelijk van de intensiteit en de duur van de sport, de trainingstijden, het sportseizoen en de persoonlijke doelstellingen. Elke sport(er) is immers verschillend.

Sinds 2012 schrijf ik een blog over mijn werk en over alles wat ik zelf in het dagelijks leven tegenkom in relatie tot voeding, gedrag, gezondheid en beweging. Mijn blog is te vinden op careynblog.blogspot.com

 

Klik hier voor het overzicht diëtisten Utrecht-Stad
Klik hier voor de spreekuren in Utrecht-Stad
Klik hier voor algemene informatie voeding- en dieetadvies 

Deel deze pagina:

Contact

Sascha

Sascha