Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Talitha Meine Jansen

"jouw wensen, doelen en mogelijkheden voorop"

Sinds 2000 werk ik met veel plezier als diëtist in de stad Utrecht. Spelen er gezondheidsproblemen, wil je je fitter voelen en meer grip krijgen op je eigen gezondheid? Dan begeleid en adviseer ik je graag naar een voedingspatroon wat daarbij kan helpen. Eten is persoonlijk en is daarom nauw verbonden met jouw manier van leven, opvattingen en cultuur. Je mag rekenen op deskundig advies en begeleiding waarbij jouw wensen, doelen en mogelijkheden voorop staan; jij bent immers de specialist over jouw lijf.

In mijn werk ben ik mij steeds meer gaan richten op kinderen, in het bijzonder het voorkomen en behandelen van overgewicht en obesitas. Of kinderen die juist heel kieskeurig eten. Kinderen leggen nu de basis om als volwassene fit in het leven te staan. Dat doen zij niet alleen, hun ouders en directe omgeving zijn daarbij onmisbaar.

Naast individuele begeleiding van ouders en kinderen op het spreekuur, ben ik ook actief betrokken bij ketenaanpak voor kinderen met overgewicht of obesitas. In dat kader werk ik samen met partners uit de wijk vanuit diverse settings, bijvoorbeeld voorscholen, basisscholen of kinderopvang en andere (zorg-)professionals, zoals de kinderfysiotherapeut, beweegmakelaar, jeugdgezondheidszorg (consultatiebureau, schoolarts, verpleegkundige), buurtteam.

Klik hier voor het overzicht diëtisten Utrecht-Stad
Klik hier voor de spreekuren in Utrecht-Stad
Klik hier voor algemene informatie voeding- en dieetadvies 

Deel deze pagina:

Contact

Talitha

Talitha Meine Jansen