Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Valerie Loos

Eten moet vooral leuk blijven...

Hallo, mijn naam is Valerie Loos. In 2017 heb ik de opleiding Voeding & Diëtetiek afgerond aan de Haagse Hogeschool. Nadat ik ben afgestudeerd heb ik gewerkt in verschillende revalidatiecentra. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Careyn.

Op het spreekuur behandel ik cliënten met verschillende ziektebeelden, zoals hart- en vaatziekten, ondervoeding, COPD, diabetes mellitus en overgewicht/obesitas. Wanneer iemand niet naar het spreekuur kan komen ga ik bij de cliënt op huisbezoek. Daarnaast werk ik grotendeels in de verpleeghuiszorg. De verschillende doelgroepen maken mijn werk uitdagend en afwisselend. Om de beste zorg te kunnen leveren vind ik het belangrijk om samen te werken met andere zorgverleners, zoals huisartsen, praktijkondersteuners en wijkverpleegkundigen.

Eten doen we allemaal, omdat het lekker en gezellig is. Daarnaast speelt voeding een belangrijke rol bij je gezondheid. Ik laat u graag zien dat u zelf uw gezondheid kunt beïnvloeden en verbeteren door uw voeding aan te passen. Daarnaast ben ik van mening dat eten vooral leuk moet blijven; of je nu gewicht wilt verliezen, wilt aankomen of om een andere reden je eetpatroon wilt aanpassen. Daarom kijken we samen naar oplossingen die bij u passen.

 

Klik hier voor het overzicht diëtisten Utrecht-Stad
Klik hier voor de spreekuren in Utrecht-Stad
Klik hier voor algemene informatie voeding- en dieetadvies 

Deel deze pagina:

Contact

Valerie

Valerie Loos