Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Yvon Albers

"Veel waar- en onwaarheden..."

Over voeding bestaan veel waar- en onwaarheden, er is van alles te lezen op het internet en ieder heeft hier zijn of haar eigen ideeën over. Ik help mensen graag hier een weg in te vinden.

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Careyn in Utrecht. In de wijken waar ik spreekuur heb sluit ik ook aan bij de diverse werkgroepen. Zo kunnen we elkaar als hulpverleners goed vinden en proberen we ons zo goed mogelijk aan te sluiten aan de behoeften in de wijk. Daarnaast werk ik in verpleeghuis Rosendael en op de revalidatieafdeling in Tamarinde.

De verschillende werkplekken geven mij een leuke afwisseling in cliëntengroep, van jong tot oud, met ieder hun eigen persoonlijke verhaal. Ik kom hierbij allerlei voedingsgerelateerde problemen en/of ziektebeelden tegen, waarbij mijn aandachtsgebieden vooral liggen bij (kwetsbare) ouderen, ondervoeding, sondevoeding (thuis) en de Ziekte van Parkinson. Ik ben dan ook aangesloten bij ParkinsonNet, een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten.

Klik hier voor het overzicht diëtisten Utrecht-Stad
Klik hier voor de spreekuren in Utrecht-Stad
Klik hier voor algemene informatie voeding- en dieetadvies 

Deel deze pagina:

Contact

Yvon

Yvon Albers 2