Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Fanny Lechner

...leuk en uitdagend...

Sinds ik afgestudeerd ben aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in 2011 ben ik werkzaam als diëtist. Ik heb altijd gewoond en gewerkt in Limburg maar ben sinds december 2016 verhuisd naar Maassluis.

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Careyn. Mijn werkgebied is Pijnacker (gezondheidscentrum Pijnacker Acacialaan), Nootdorp en Bergschenhoek. In Pijnacker en Nootdorp maak ik daarnaast - samen met de jeugdarts en de kinderfysiotherapeut - deel uit van Team Gezond Gewicht. Ook werk ik grotendeels in de verpleeghuiszorg.

De verschillende doelgroepen zorgen voor veel variatie waardoor mijn werk leuk en uitdagend blijft. Mijn specialisme ligt vooral bij (kwetsbare) ouderen en chronisch zieken. Te denken valt hierbij aan de volgende voedingsgerelateerde problemen/ziektebeelden: ondervoeding, COPD, Diabetes Mellitus, overgewicht/obesitas, hart- en vaatziekten, nierfalen.

Multidisciplinaire samenwerking vind ik erg belangrijk om er voor te zorgen dat de kwaliteit van zorg zo hoog mogelijk is. Daarnaast houd ik zoveel mogelijk rekening met de wensen en behoeften van de cliënt.
 

Klik hier voor de portretten van onze diëtisten in Zuid-Holland
Klik hier voor onze diëtisten per gemeente in de regio Goeree Overflakkee-Hoeksche Waard
Klik hier voor algemene informatie voeding- en dieetadvies

Deel deze pagina:

Contact

Fanny

Fanny Lechner