Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Jacqueline Lancel

Gespecialiseerd in voedselallergieen en intoleranties, lipoedeem en oncologie

Tijdens het spreekuur proberen we samen naar een gezonde leefstijl te zoeken, gebaseerd op uw eigen wensen en behoeften. Het is voor mij belangrijk dat de adviezen aansluiten bij uw leefstijl, zodat we kunnen streven naar blijvende gedragsverandering. Dat geeft immers het langste resultaat. Stap voor stap werken we naar de doelen die tijdens de behandeling gesteld worden en kijken we hoe we in uw dagelijkse leven veranderingen kunnen maken.

Op het spreekuur zie ik mensen van alle leeftijden en medische problemen zoals diabetes, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk en verhoogd cholesterol, overgewicht en obesitas, darmklachten, ondervoeding, ondergewicht, COPD en oncologie.

U kunt mij vinden op verschillende spreekuurlocaties in verschillende regio's. Op Goeree Overflakkee houd ik spreekuur in huisartsenpraktijk Kop van `t Eiland (Ouddorp ). In Vlaardingen op de Oosthavenkade, Westhavenkade bij Fysio het Weeshuis, Fysiotherapiepraktijk Holy, CJG Locatie Burgemeester van Lierplein en een avondspreekuur bij Fysio in Holland.

 

Klik hier voor de portretten van onze diëtisten in Zuid-Holland
Klik hier voor onze diëtisten per gemeente in de regio Delft, Westland, Oostland en Nieuwe Waterweg Noord
Klik hier voor onze diëtisten per gemeente in de regio Goeree-Overflakkee en Hoeksche Waard
Klik hier voor algemene informatie voeding- en dieetadvies

Deel deze pagina:

Contact

Jacqueline

jacqueline.jpg