Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Lindey de Jong

"samen met de mensen hun doel bereiken..."

In juli ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn stage bij Careyn mocht ik direct doorstromen als diëtist in Delft en op de Zuid-Hollandse eilanden. Ik werk met veel plezier aan het verbeteren van de gezondheid van de cliënten die bij mij op het spreekuur komen.

Op mijn locaties werk ik veel samen met huisartsen, praktijkondersteuners, diabetesverpleegkundige en fysiotherapeuten. Daarnaast kom ik regelmatig bij cliënten thuis en werk ik samen met de wijkverpleegkundige.

De grootste doelgroep die ik zie zijn mensen met overgewicht, ondergewicht, diabetes, hart- en vaatziekten, darmklachten en COPD. Ik heb onlangs een scholing gevolgd voor het begeleiding van mensen die een bariatrische ingreep willen doen of hebben gedaan en ik heb de scholing voor het koolhydraatbeperkte dieet gedaan.

Het mooiste aan mijn werk is samen met de mensen hun doel bereiken. We kijken dan samen naar aanpassingen die haalbaar zijn en bij de persoon passen, zodat er een verandering ontstaat in hun leefstijl voor de rest van hun leven.

Klik hier voor de portretten van onze diëtisten in Zuid-Holland
Klik hier voor onze diëtisten per gemeente in de regio Delft, Westland, Oostland en Nieuwe Waterweg Noord
Klik hier voor algemene informatie voeding- en dieetadvies

Deel deze pagina:

Contact

Lindey

Lindey de Jong