Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Mariëtta Bellaard

In juni 2018 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. In het vierde jaar van mijn opleiding heb ik een stage gevolgd bij de langdurige zorg en revalidatie. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan bij andere verpleeghuizen en ik heb mijn scriptie geschreven voor een zelfstandige diëtistenpraktijk.

Unieke mensen ontmoeten...

De dag nadat ik mijn scriptie had afgerond hoorde ik al dat ik een baan had als diëtist bij Careyn.  Inmiddels ben ik door mijn nieuwe collega's goed ingewerkt.
Ik werk nu op Goeree-Overflakkee, op de locaties Dirksland, Melissant, Middelharnis en Ouddorp. Ik begeleid dan mensen in verschillende leeftijdsgroepen, achtergronden en ziektebeelden.

Wat ik zo leuk vind is dat waar ik ook woon of werk, ik mensen tegen kom die allemaal anders zijn, maar wel uniek. Daarom vind ik het een uitdaging om bij Careyn aan de slag te gaan en deze unieke mensen te ontmoeten, te ondersteunen en samen dat gewenste doel te behalen! En voor elk uniek mens is er ook een uniek, eigen voedingsadvies die bij je past. Daar wil ik graag bij helpen!

Deel deze pagina:

Contact

Mariëtta

marietta