Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Mariska de Bruijn

Samen naar een gezonde leefstijl zoeken...

Tijdens mijn spreekuur proberen we samen naar een gezonde leefstijl te zoeken, gebaseerd op uw eigen wensen en behoeften. Het is voor mij van groot belang dat de adviezen aansluiten bij uw huidige leefstijl, zodat er gestreefd kan worden naar blijvende gedragsverandering. Immers geeft dit het langste resultaat. Stap voor stap werken we naar de doelen die tijdens de behandeling gesteld worden en kijken we hoe we in uw dagelijkse leven veranderingen kunnen maken.

Ik hecht veel waarde aan multidisciplinaire samenwerking en probeer samen met u te beoordelen welke specialismen mogelijk ook ingezet kunnen worden om de behandeling zo effectief mogelijk te laten slagen.
Tijdens mijn opleiding ben ik afgestudeerd als allround diëtist waarbij ik dagelijks mensen met diabetes mellitus, ondervoeding, COPD, een verhoogd cholesterolgehalte, te hoge bloeddruk en overgewicht behandel. Tevens heb ik mij gespecialiseerd in de begeleiding bij diabetes mellitus en medicatie, personal training en bewegingstherapie, FODMAP en chronische darmziekten en allergieën.

U kunt mij vinden op verschillende spreekuurlocaties in verschillende regio's, waaronder Middelharnis, Dirksland, Melissant, Rockanje, Hellevoetsluis en Spijkenisse. Hier werk ik samen met andere zorgverleners om u zo de beste zorg te kunnen bieden.

Deel deze pagina:

Contact

Mariska

Mariska de Bruijn