Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Sjanet Polderdijk

Genieten van lekker eten is belangrijk...

Advies op maat is in mijn werk essentieel. Ik wil graag met u tot een praktisch advies komen dat past in uw eet- en leefgewoonte. Genieten van lekker eten is hierbij belangrijk, want een dieetadvies is tenslotte vaak een verandering van eetgewoontes voor altijd. Resultaat behalen, maar dit ook vasthouden.

Gedragsverandering is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom wordt in de begeleiding vooral gekeken naar voor u moeilijke momenten en hoe u hier het beste mee kan omgaan. Dit is voor iedereen weer anders en vraagt dus om een eigen aanpak.

Ik vind het altijd weer een uitdaging om u te begeleiden bij het aanleren van nieuwe gewoontes en het bereiken van uw persoonlijke doelen. Niet denken in grote veranderingen, maar vaak in kleine praktische aanpassingen om te komen tot bewust, verantwoord en vooral lekker eten.

Ik werk in de regio Nieuwe Waterweg Noord en houd spreekuren in Schiedam op de Kerklaan en Rubensplein (Rembrandt Apotheek) en tevens in Vlaardingen Holy, in huisartsenpraktijk Copenhaege. Op het spreekuur zie ik mensen van alle leeftijden en medische problemen zoals diabetes, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk en verhoogd cholesterol, overgewicht en obesitas, darmklachten, ondervoeding, ondergewicht en COPD.

 

Klik hier voor de portretten van onze diëtisten in Zuid-Holland
Klik hier voor onze diëtisten per gemeente in de regio Delft, Westland, Oostland en Nieuwe Waterweg Noord
Klik hier voor algemene informatie voeding- en dieetadvies

Deel deze pagina:

Contact

Sjanet

sjanet.jpg