Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Veelgestelde vragen

Hier vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden voor verschillende onderdelen van de diensten van Careyn en over Careyn zelf.

Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact op met de Careyn Klantenservice of stel uw vraag via het contactformulier.

Top 5 veelgestelde vragen

  • Hebben jullie tips bij slaapproblemen?

    Een belangrijke tip is te zorgen voor een slaapritueel, ofwel een vaste serie handelingen. Laat bij scheidingsangst merken dat u er nog bent. Kijk eens naar overdag; wat zijn de regels en de grenzen, de aandacht en de rustmomenten. Kalmeren helpt als kinderen 's nachts wakker worden en hard huilen. Verduisterde gordijnen kan ook helpen. Denk erom: in bed nemen is heel moeilijk af te wennen!

  • Is babymassage goed voor mijn kindje?

    Jazeker, want in de eerste levensmaanden is de taal van het lichaam de enige taal die een baby kent. Babymassage is een vorm van communicatie zonder woorden. U leert kijken naar de reacties van uw baby en wat hij of zij probeert aan te geven. Kortom, u leert de lichaamstaal van uw baby beter te verstaan.

  • Hoe kan ik de verstopping bij mijn baby verhelpen?

    Door de voeding, bereidingswijze en vochttoename aan te passen. Geef een kind jonger dan 6 maanden een voeding met lactose (= standaard voeding). Is het kind ouder dan 6 maanden? Zorg dan voor bijvoeding door middel van (extra) vruchtensap en/of groente. Voor een kind ouder dan 6 maanden zijn tarweproducten aan te raden. Ook extra vocht (10 á 20 cc per voeding) is aan te raden.

Deel deze pagina:

Contact