Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Zorggroep Kiek

In 2009 is de Zorggroep Kiek opgericht door de huisartsen. Zorggroep Kiek is een samenwerkingsverband tussen de praktijken Gezondheidscentrum de Akkers, de praktijken Lindenstraat en Hadewychplaats en praktijk Vogelenzang. Het doel is om de zorg voor de patiënten met chronische aandoeningen op een optimaal niveau te krijgen en zo goed mogelijk te organiseren.

Kiek: Kwaliteit in de eerstelijns keten

Kiek

Zorggroep Kiek biedt zorgprogramma's voor mensen met Diabetes Mellitus type 2, hart- en vaatziekten of een risico hierop (CVRM), astma en COPD. De patiënten kunnen rekenen op de ondersteuning en begeleiding van de praktijkondersteuner.

Binnen de ketenzorg werken de huisarts en praktijkondersteuner samen met andere betrokkenen zorgverleners. Door nauwe samenwerking tussen de zorgverleners biedt Kiek de meest passende zorg voor de patiënten. Met elkaar zijn er afspraken gemaakt voor het leveren van zorg aan chronische patiënten. Deze afspraken moeten er toe leiden dat de zorg voor chronische patiënten nog beter wordt.

Onze zorgpartners:

Diëtisten

Leefstijl is een belangrijk aandachtspunt in alle zorgprogramma's. De diëtiste helpt de patiënt aan een gezond leefstijl passend bij zijn situatie en voorkeuren.

Podotherapeuten

Een patiënt met diabetes kan een verhoogd risico hebben op wondjes aan de voeten. De podotherapeut behandeld de voeten om het risico te verkleinen.

Optometristen

Diabetes kan de bloedvaatjes in de ogen beschadigen, waardoor kleine bloedinkjes en littekenweefsel kunnen ontstaan. De optometrist doet een uitgebreid onderzoek van de ogen om oogafwijkingen vroeg te ontdekken en complicaties te voorkomen.

Meer informatie:

Wilt u meer informatie? Vraag uw huisarts of uw praktijkondersteuner.

Een klacht?

Indien u niet tevreden bent adviseren wij u eerst te gaan praten met de hulpverlener op wie uw klacht betrekking heeft. Hij/zij kent uw situatie immers het beste. Mocht u er samen niet uitkomen, kunt u een klacht indienen. In bijgaande klachtenregeling wordt uitgelegd hoe u dit kan doen.

Informatiefolders

Deel deze pagina:

Contact