Dagverzorging Woerdblok

Sociale contacten zijn goed voor uw geestelijke en lichamelijke conditie. Helemaal als u een dagje ouder wordt. Het zorgt voor ontspanning en voorkomt eenzaamheid. Op onze dagverzorging Woerdblok in Naaldwijk brengt u een of meerdere dagen per week door in een gezellige en intieme omgeving. Kleinschalig, dus met een luisterend oor en persoonlijke aandacht, uiteraard onder deskundige begeleiding van onze medewerkers. De dagverzorging is gelegen in hetzelfde pand als Zorgcentrum Woerdblok.

Neem contact op

Dagverzorging Woerdblok
Schiereiland 51
2673 CX Naaldwijk

06 - 23 90 75 47

Routebeschrijving
afbeelding van Dagverzorging Woerdblok

Bij de dagverzorging heeft u de gelegenheid om met elkaar te praten of spelletjes te spelen. Vindt u het belangrijk dat uw lichaam soepel blijft? Dan kunt u meedoen met één van de lichamelijke activiteiten. Er is ook de mogelijkheid om mee te doen met geheugentraining, zodat ook uw geest scherp blijft. Andere mogelijkheden tot activiteiten zijn o.a. de braintrainer, de Silverfit / hometrainer, bakactiviteiten en creatief. En 's middags eten we gezellig samen en heeft u de mogelijkheid om te rusten.

Voor wie?

Dagverzorging Woerdblok is er voor ouderen die op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied zorg en ondersteuning nodig hebben.

Even binnenkijken

afbeelding IMG 5432
afbeelding IMG 5422

Praktische informatie

  • Dagverzorging Woerdblok is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 15.30 uur. Op feestdagen is de dagverzorging gesloten.

  • Zo nodig krijgt u het taxivervoer naar en van de dagverzorging vergoed. Dat vervoer moet dan wel opgenomen zijn in uw indicatie.

  • Om de dagverzorging te bezoeken heeft u een zogenaamde Wlz-indicatie nodig. Deze kunt u aanvragen bij het CIZ.

    Vaak kan een huisarts u helpen. Maar u kunt natuurlijk altijd contact opnemen met de dagverzorging of met Careyn Klantenservice: 088 - 123 99 88. Heeft u een wijkverpleegkundige van Careyn? Ook zij kunnen u hierin adviseren.

    Verder lezen: dagbesteding regelen.

Verder lezen