Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Wij zijn werkzaam in Zeist, Den Dolder, Huis ter Heide, Bosch en Duin en De Bilt/Bilthoven

 
Zeist

Wijkteam Careyn Zeist

 • Contact
 • Wijkteam Careyn Zeist
  Laan van Vollenhove 12D
  3706 AA Zeist

  Telefoonnummer: 06-12047090
  E-mail: thuiszorg_zeist@careyn.nl
Zeist
 • Route


Vroeg bij ons aan de bel trekken, dat hebben we graag! Hoe eerder we met elkaar om de tafel zitten, hoe sneller we actie kunnen ondernemen. Zo zorgen we ervoor dat problemen niet onnodig verergeren.

Samen met u en uw omgeving...

Samen met u regelen we de zorg en hulp die nodig is. Van indicatie tot en met directe zorg. Wie ons zorgteam belt, heeft binnen 24 uur contact met onze wijkverpleegkundige. Zij zet uw zorgvraag voor u op de rit.

Het Wijkteam Careyn Zeist bestaat uit professionele  en ervare medewerkers. Met een vast team verpleegkundigen en verzorgenden bieden wij de zorg en ondersteuning die nodig is. Dat doen we samen met u en anderen in uw omgeving. Daarom zullen we ook altijd vragen wat u nog zélf kunt. Wat heeft u nodig? Wat kan de omgeving voor u betekenen? Zijn er hulpmiddelen in te zetten. Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat u zoveel mogelijk zelf de regie over uw eigen leven houdt. Dat vinden wij belangrijk.

In overleg met u hebben we contact met uw huisarts en werken we samen met ziekenhuisspecialisten en andere zorg- en welzijnsorganisaties in uw wijk. Een veilig gevoel.

 

Deel deze pagina:

Contact