Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Careyn de Vier Ambachten ligt in het centrum van Spijkenisse

 
Careyn De Vier Ambachten

Careyn De Vier Ambachten

We heten u van harte welkom bij Careyn De Vier Ambachten in Spijkenisse. Careyn De Vier Ambachten is een centrum voor revalidatiezorg waar u kunt revalideren en reactiveren in een prettige omgeving.

Careyn De Vier Ambachten
  • Route


Ligging

Careyn de Vier Ambachten vindt u midden in het centrum van Spijkenisse.

Careyn De Vier Ambachten is bestemd voor mensen die tijdelijk intensieve verpleeghuiszorg nodig hebben

Bekijk hier een sfeer-impressie van Careyn De Vier Ambachten

 

Bezoektijden

10:30 - 20:30 uur

Afdeling CVA:

  • 's ochtends van 10:30 tot 12:30 uur;
  • 's middags van 14:30 tot 17:00 uur;
  • 's avonds van 18:25 tot 20:30 uur.

Zorg

We leveren zorg op maat, van persoonlijke verzorging tot intensieve verpleging en revalidatie. Er is altijd een deskundig team van verzorgenden en medisch personeel betrokken bij het opstellen en uitvoeren van uw behandelplan.

Voor wie

Careyn De Vier Ambachten is bestemd voor mensen die tijdelijk intensieve verpleeghuiszorg nodig hebben. Om te revalideren of te reactiveren na een ziekenhuisopname. De opname is altijd van korte duur, mits er een revalidatiedoel aanwezig is. Het doel van elk verblijf in Careyn de Vier Ambachten is terugkeren naar de oorspronkelijke of aangepaste situatie thuis.

Wij hebben met alle verzekeraars contracten afgesloten voor geriatrische revalidatie. Ook met een indicatie voor revalidatie na een CVA kunt u bij Careyn De Vier Ambachten terecht.

Huisvesting

Het centrum voor revalidatiezorg beschikt over 52 kamers, het merendeel eenpersoonskamers en een beperkt aantal tweepersoonskamers. Alle kamers beschikken over eigen sanitair en keukentje. Huur van TV, telefoon en internet behoort tot de mogelijkheden. De tweepersoonskamers maken het mogelijk voor stellen om gezamenlijk opgenomen te worden. Hiervoor wordt een dagtarief berekend voor de duur van het verblijf voor degene zonder indicatie. Uw opname in het centrum voor revalidatiezorg wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Woonde u voorafgaand aan uw revalidatie echter al in een verpleeghuis, dan heeft u een CIZ-indicatie Zorgzwaartepakket 9b nodig.

Voorzieningen

Wij beschouwen u als onze gast, die gebruikmaakt van verschillende voorzieningen zoals het restaurant op de begane grond. U kunt televisie, telefoon en internet op uw kamer huren. Elke etage heeft een eetkamer voor de gezamenlijke maaltijden. Ook kunt u hier, eventueel met uw bezoek, genieten van een kopje koffie.
Grand café-restaurant 'Het Ambacht' op de begane grond neemt een centrale plaats in. Gasten, bezoekers en mensen uit de omgeving kunnen hier gebruik van maken. Dus ook na uw verblijf, wanneer u nog fysio- en/of ergotherapie volgt, kunt u hier een kopje koffie drinken.

Activiteiten

Het activiteitenaanbod heeft een behandelfunctie met een recreatief karakter. U kunt hierbij denken aan bewegingsgym, huishoudelijke en individuele activiteiten. Belangrijk is dat uw sociale contacten en bezigheden zoveel mogelijk doorgaan, zoals u gewend bent.

Kosten

Careyn hanteert voor alle revalidanten met een Nederlandse ziektekostenverzekering de tarieven conform afspraken met de verzekeraars. Wilt u meer weten over revalidatie bij Careyn? Neem dan contact op met de Klantenservice: 088-123 99 88. Indien u een buitenlandse of helemaal geen ziektekostenverzekering heeft, neem dan ook voorafgaand aan uw revalidatie contact op met onze klantenservice.

Voor een overzicht van de (service-)kosten voor cliënten met verblijf en behandeling klikt u hier.

Cliëntenraad

Careyn De Vier Ambachten, Centrum voor revalidatiezorg
Markt 4
3201 CZ Spijkenisse

Secretariaat:
Elly Muller

Kijk op Cliëntenraad Careyn voor meer informatie

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Careyn de Vier Ambachten, Centrum voor revalidatiezorg  of het aanvragen van een indicatie? Neem dan contact op met Careyn Klantenservice.

Careyn Klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur.

Diensten

NAH-Café De Hoofdzaak

Café De Hoofdzaak is een gelegenheid waar mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) elkaar kunnen ontmoeten en informatie kunnen krijgen over NAH, de gevolgen en mogelijkheden. Gezelligheid, ontspanning en ontmoeting staan voorop. Het is een plaats om met anderen iets te drinken en om afspraken te maken om samen iets te gaan ondernemen. Een plek waar u niet steeds hoeft uit te leggen wat er met u aan de hand is.

In tegenstelling tot veel 'normale' cafés is hier geen harde muziek, geen drukte, geen rumoer, maar wel gezelligheid. De toegang is gratis. Voor de consumpties vragen we een kleine bijdrage. Deze drankjes zijn alcoholvrij.

In het café zijn zowel vrijwilligers als professionele begeleiders aanwezig.

Het initiatief van dit café is afkomstig van een aantal medewerkers van Careyn die veel ervaring hebben met mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel. 

Voor wie is het bedoeld?

Café de Hoofdzaak is er voor mensen vanaf 18 jaar die na hun geboorte een vorm van hersenletsel hebben opgelopen t.g.v. bijvoorbeeld een ongeval, beroerte, hersenkneuzing, hersentumor, hersenvliesontsteking of Multiple Sclerose. 

Adres

Het Café De Hoofdzaak is te vinden in:
Careyn Hart van Groenewoud
Lindestraat 8
3201 CZ Spijkenisse

Openingstijden

Het café is elke eerste maandag van de maand geopend van 19.30 - 22.00 uur.

Informatie

Neem voor meer informatie contact op met de Careyn Klantenservice (088 - 1239988) of met Ilona Rooimans, coördinator Welzijn: 06 - 53738951.

Deel deze pagina:

Contact

Gratis WiFi

gratis wifi op locatie