Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Careyn Zes Rozen

We heten u van harte welkom bij Careyn Zes Rozen in Spijkenisse. In Careyn Zes Rozen kunnen bewoners kleinschalig wonen met zorg in een gezellige omgeving.

  • Contact
  • Careyn Zes Rozen
    Rozenlaan 9 - 13A
    3202 KC Spijkenisse

    Telefoonnummer: 0181 - 69 00 22
Zes Rozen04.JPG
  • Route


Ligging

Careyn Zes Rozen ligt in Spijkenisse-Noord - de wijk Hoogwerf - aan de Rozenlaan: het is een nieuw en modern vormgegeven complex. Het centrum van Spijkenisse en winkelcentrum 't Plateau zijn vlakbij. Het Hartelpark ligt op wandelafstand.

"...In Careyn Zes Rozen vindt u geen verpleegsters in uniform of bedden met een wit gordijn er om heen..."

Huisvesting

Een deel bestaat uit aantrekkelijke huur- en koopappartementen. Twee onderdelen van dit complex zijn ingericht voor de persoonlijke huisvesting van mensen die aan dementie lijden. Er zijn twee appartementgebouwen met vijf groepswoningen. Per woning vormen zes mensen met elkaar een huishouden. Met een gezamenlijke huiskamer en voor elke bewoner een eigen zit/slaapkamer. Nieuwe bewoners kunnen hun dierbare spullen gewoon meenemen.

Voor wie

Er is een helder overzicht waarop staat met welke zorgprofiel u bij welke Careyn-locatie u terecht kunt. Let op: per locatie kunnen aanvullende verblijfscriteria gelden. Lees er hier meer over.

Zorg

In Careyn Zes Rozen vindt u geen verpleegsters in uniform of bedden met een wit gordijn er om heen. Toch levert Careyn Zes Rozen verzorgende, verpleegkundige en medische zorg. Dat gebeurt vooral achter de schermen. Met de bewoner en de familie wordt een persoonlijk zorgleefplan opgesteld. Aan de hand daarvan levert Careyn zorg en begeleiding. Op maat en volgens afspraak.

Mantelzorg

Mantelzorgers hebben zich in de thuissituatie jarenlang heel erg betrokken gevoeld bij de verzorging. Waarom zou dat in één klap moeten stoppen als een instelling de zorg overneemt? Het inrichten van de kamer, schoonhouden, meegaan naar de dokter, een wandelingetje maken: mantelzorgers die dit willen blijven doen, zijn welkom.

Begeleiding

Deskundige en betrokken medewerkers begeleiden de bewoners van Careyn Zes Rozen. Bewoners helpen  zoveel mogelijk mee in de gewone huishouding: meehelpen met de was, de strijk, boodschappen doen, koken. En dat alles in een tempo dat past bij de mogelijkheden van de bewoners.

Mantelzorgers en vrijwilligers

Mantelzorgers hebben zich in de thuissituatie jarenlang heel erg betrokken gevoeld bij de verzorging. Waarom zou dat in één klap moeten stoppen als een instelling de zorg overneemt? Het inrichten van de kamer, schoonhouden, meegaan naar de dokter, een Careyn Zes Rozen.

Bij Careyn werken er naast medewerkers ook veel vrijwilligers. Deze vrijwilligers leveren een waardevolle bijdrage aan de zorg en het welzijn van de bewoners. Bij Careyn Zes Rozen zijn ook vrijwilligers actief. Wanneer u zich als vrijwilliger bij Careyn Zes Rozen wilt inzetten, bent u van harte welkom. Lees hier meer over de mogelijkheden van vrijwilliger bij Careyn. Wij ontmoeten u graag tijdens een kennismakingsgesprek.

Gratis WiFi

Careyn Zes Rozen biedt bewoners en gasten gratis WiFi aan. Kijk voor het wachtwoord op de affiches of vraag het op bij het personeel.

Kosten

Wonen en zorg in Careyn Zes Rozen vallen per 1 januari 2015 onder de Wet Langdurige zorg (Wlz). Het zorgkantoor is verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. U heeft een indicatie nodig van het CIZ om te kunnen wonen in onze locaties. Het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) bepaalt of u zorg uit de Wet langdurige zorg nodig heeft. Deze wet vergoedt vanaf 1 januari 2015 de zorg voor mensen die de hele dag toezicht en zorg dichtbij nodig hebben. Bijvoorbeeld ouderen met ernstige dementie, mensen met een ernstige verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking, en mensen met een ernstige psychische stoornis.

U kunt zelf een indicatie regelen of via uw huisarts of wijkverpleegkundige.

Wel brengen we kosten in rekening voor onder andere het wassen van kleding, activiteiten, en kosten bij het gebruik van telefoon en internet. Klik hier voor een overzicht. 

Meer informatie over inschrijven en indicatie

Wilt u meer informatie over kleinschalig wonen Careyn Zes Rozen of het aanvragen van een CIZ-indicatie? Neem dan contact op met de medewerkers van Careyn Klantenservice.

Diensten

Deel deze pagina:

Contact

Gratis WiFi

gratis wifi op locatie