Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

...een actieve onderneming...
...die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten...

 
Careynvaandels

Over Careyn

Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van onze klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is staan onze vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners. Persoonlijk en altijd dichtbij, want samen werkt het beter.

Samen werkt 't beter

Careyn is betrokken en verantwoordelijk en verbindt en vernieuwt. De klant staat voorop bij Careyn. Dat betekent dat we behulpzaam, vriendelijk en gastvrij zijn en altijd uitgaan van de mogelijkheden die mensen (nog) hebben.

We voelen onze verantwoordelijk voor het resultaat dat we leveren. We vertrouwen op onze kennis en kunde, maar beseffen dat we nooit uitgeleerd zijn. We werken samen voor het beste resultaat, onderling, met onze klanten en hun familie en met andere organisaties. We kijken verder dan onze neus lang is. We zijn flexibel en bereid te veranderen om de dienstverlening te verbeteren. En we stimuleren onze klanten om zoveel mogelijk zelf te doen en goed voor zichzelf te zorgen, zodat zij gezond blijven.

De Raad van Bestuur van Careyn:

Rob van DamRob van Dam
Voorzitter
LinkedIn

Sandra SpekSandra Spek
CFO
LinkedIn

Ingrid WindmeijerIngrid Windmeijer
Transitiebestuurder
LinkedIn


Careyn

Postbus 1602
3600 BP Maarssen
RSIN: 815209800 

Verder lezen

Steun- en vriendenstichtingen 

Aan veel locaties van Careyn zijn zogenaamde steunstichtingen of vriendenstichtingen verbonden. Klik hier voor meer informatie.

Partners

Careyn is kernpartner van het Van Kleef Instituut.

Deel deze pagina: