Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Careyn Buitenhof

Prettig wonen en leven in een nieuw zorgcentrum in Utrecht Oost

  • Contact
  • Careyn Buitenhof
    Winklerlaan 361
    3571 KE Utrecht

    Telefoonnummer: 030 - 25 88 800
Careyn Buitenhof
  • Route


Nu geopend

Careyn Buitenhof is de nieuwe zorglocatie van Careyn in de wijk Tuindorp, Utrecht Oost. De eerste bewoners hebben inmiddels hun intrek kunnen nemen.
Buitenhof biedt verpleging en verzorging aan mensen met een somatische of psychogeriatrische zorgvraag. Het complex telt 68 appartementen, verdeeld over 7 etages. We organiseren veel activiteiten voor de bewoners. Ook mensen uit de wijk kunnen daaraan deelnemen.

Locatie

Careyn Buitenhof ligt in de groene buitenwijk 'Tuindorp' in Utrecht Oost. Er is een centrale ontmoetingsruimte met buitenterras. Op loopafstand vindt u winkelcentrum De Gaard, Fort De Bilt en Fort Blauwkapel. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Lijn 55 stopt om de hoek.

Video

Bekijk de sfeerimpressie:

Uw appartement

Onze bewoners wonen in een eigen appartement met woonkamer, slaapkamer en sanitair. Ze zijn toegankelijk per rolstoel en van alle gemakken voorzien, zoals vloerverwarming (en vloerkoeling), een kitchenette, alarmering, telefoonen kabelaansluitingen en slimme domotica. Natuurlijk neemt u uw eigen spullen mee naar uw nieuwe appartement. Zo blijft het toch een beetje uw vertrouwde omgeving. Bewoners met somatische zorg kunnen soms als echtpaar in het appartement wonen.

Onze zorg

In Buitenhof bieden wij verpleeghuiszorg. Dit betekent voor u wonen in ons zorgcentrum en continu zorg ontvangen. Dat varieert van hulp bij persoonlijke verzorging tot intensieve verpleging en medische behandeling. Er zijn afdelingen voor somatische zorg en psychogeriatrische zorg (voor mensen met dementie). Ook komt er op de begane grond een multifunctionele ruimte waar onder andere behandeling wordt geboden door onze fysiotherapeut, ergotherapeut of andere behandelaren.
Onze zorg is kleinschalig van opzet. De gezamenlijke huiskamer, die op vrijwel elke etage te vinden is, neemt hierin een belangrijke plaats in.

Er is een helder overzicht waarop staat met welke zorgprofiel u bij welke Careyn-locatie u terecht kunt. Let op: per locatie kunnen aanvullende verblijfscriteria gelden. Lees er hier meer over.

Huiskamer

Voor elke 11 bewoners met psychogeriatrische zorgvraag is er een gezamenlijke huiskamer. De bewoners met somatische zorgvraag (begane grond en 6e etage) delen samen één huiskamer. In de huiskamers vinden allerlei activiteiten plaats. Het is voor u en uw bezoek ook dé plek om in huiselijke sfeer samen te kunnen zijn, om televisie te kijken of om gezamenlijk te eten.

Indicatie

Voor wonen met zorg in onze nieuwe locatie heeft u een indicatie nodig van het Centrum Indicatie stelling Zorg (CIZ) tel 088 - 789 1000.
Wij bieden zorg voor cliënten met de indicatie verpleging en verzorging met zorgprofiel 5, 6 en 7. Meer informatie over de zorgprofielen en verblijfscriteria vindt u hier.

Servicekosten

Bepaalde kosten zijn voor uw eigen rekening. Dat gaat bijvoorbeeld om de kosten voor het wassen van kleding, voor activiteiten en kosten bij het gebruik van telefoon en internet. Klik hier voor een overzicht.

Meer informatie

Voor meer informatie, bel met Careyn klantenservice: 088 - 123 99 88
Wilt u t.z.t. graag een rondleiding?
Neem dan contact op met onze afdeling Zorgbemiddeling: 030 -  25 88 203
E-mail: zorgbemiddelingutrecht@careyn.nl

Diensten

Gezond en zelfstandig

Op allerlei manieren zorgen onze medewerkers voor uw woongenot, welzijn en gezondheid, ook als die niet meer zo is als voorheen. Dat gebeurt allereerst door onze verzorgenden. Verder werken bij ons veel andere deskundigen zoals artsen, psychologen, paramedici, (gespecialiseerd) verpleegkundigen en welzijnsmedewerkers.

Samen met u of uw familie maken we een zorgplan voor een zo goed mogelijke begeleiding en verzorging en om u zo zelfstandig mogelijk te laten zijn. We houden uiteraard rekening met uw behoeften en leefgewoontes en vinden het belangrijk dat u zo lang mogelijk de eigen regie in handen houdt.

Samen met uw familie of mantelzorger

U kunt in Buitenhof uw leven zoveel mogelijk voortzetten zoals u dat gewend was of zoals u nu zou willen. Om dit te bereiken is samenwerking tussen u, uw familie en onze professionele zorg belangrijk. Uw familie of mantelzorger heeft dan ook een belangrijke rol bij de zorg en activiteiten.

Maaltijden

Kookprofessionals op elke etage zorgen elke dag voor de maaltijden. Bewoners stellen samen met hen een weekmenu samen. Familie nodigen we van harte uit om tijdens de maaltijd een handje te helpen.

Vrijwilligers en activiteiten

De vrijwilligers spelen een onmisbare aanvullende rol in de zorg en het welzijn van onze bewoners. Zij bieden gezelschap en zorgen samen met de medewerkers voor een kleurrijk palet aan activiteiten. U vindt altijd wel iets van uw gading. De activiteiten vinden plaats in de huiskamer of in de centrale ontmoetingsruimte.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlCareyn Buitenhof is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Deel deze pagina:

Contact

Sfeerimpressie

Buitenhof-10

Buitenhof-1

Buitenhof-5

Buitenhof-9