Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Acuut hulp nodig

Wanneer u buiten kantooruren of in het weekend plotseling zorg nodig heeft, staat ons team van de Acute Dienst of het Team Altijd voor u klaar.

Careyn medewerkers staan dag en nacht voor u klaar. In geval van nood of met dringende vragen kunt u 24 uur per dag bij ons terecht. Onze medewerkers helpen u met deskundig advies of komen direct naar u toe.

"Ik ben uit bed gevallen en heb een loszittend stomazakje. Het is midden in de nacht, wie komt mij helpen?"

Voor wie?

Voor klanten van Careyn Personenalarmering

Omvang?

De Acute Dienst van Careyn in Zuid Holland en Breda en het team Altijd Ambulante Zorg in de provincie Utrecht staan 7 dagen per week en 24 uur per dag klaar om de noodzakelijke hulp te bieden. Dit kan bij u thuis, in het verzorgingshuis of verpleeghuis.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eén telefoontje naar Careyn Klantenservice of één druk op uw alarmknop.

Careyn Personenalarmering

Met personenalarmering kunt u overal in huis direct hulp inroepen. Dag en nacht. Een druk op de knop en u heeft contact met een verpleegkundige van Careyn. Een geruststellend gevoel. Voor uzelf, maar ook voor familie, vrienden en buren. Meer informatie over personenalarmering en personenalarmering aanvragen kan via Careyn Keuzepakket.

Meer weten?

Heeft u nog vragen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Careyn Klantenservice of reageren via het contactformulier op deze site.

Deel deze pagina:

Contact