Locaties

Komt u er niet uit? Bel gerust Careyn Klantenservice: 088 - 123 99 88.

Resultaten (4)

Wijkteam Middelharnis-Sommelsdijk

  • Naam icoon 088 - 123 99 88
  • Naam icoon Middelharnis

Op Goeree-Overflakkee staan vier 'wijkteams' van Careyn voor u klaar. Onze teamposten staan in Middelharnis, Ooltgensplaat, Ouddorp en Oude Tonge. Team Middelharnis-Sommelsdijk staat voor u klaar om u goede thuiszorg te geven. Om met een kloppend hart voor de zorg u de juiste ondersteuning te bieden. Professionals die altijd voor u klaarstaan, dat zijn de mensen van Careyn.

Wijkteam Ooltgensplaat

  • Naam icoon 088 - 123 99 88
  • Naam icoon Ooltgensplaat

Op Goeree-Overflakkee staan vier 'wijkteams' van Careyn voor u klaar. Onze teamposten staan in Middelharnis, Ooltgensplaat, Ouddorp en Oude Tonge. Team Ooltgensplaat staat vanuit de teampost aan de Langeweg voor u klaar. Om u goede thuiszorg te geven. Om met een kloppend hart voor de zorg u de juiste ondersteuning te bieden. Professionals die altijd voor u klaarstaan, dat zijn de mensen van Careyn.

Wijkteam Oude Tonge-Nieuwe Tonge

  • Naam icoon 088 - 123 99 88
  • Naam icoon Oude Tonge

Voor goede zorg hoeft u niet altijd de deur uit. Het is fijn als u de juiste begeleiding aan huis krijgt. Toch? Daarom staan er op Goeree-Overflakkee vier 'wijkteams' klaar voor u. Wijkteam Oude Tonge-Nieuwe Tonge werkt vanuit een teampost in Oude Tonge. Om u goede thuiszorg te geven. Om met een kloppend hart voor de zorg u de juiste ondersteuning te bieden. Professionals die altijd voor u klaarstaan, dat zijn de mensen van Careyn.

Wijkteam Stellendam

  • Naam icoon 088 - 123 99 88
  • Naam icoon Ouddorp

Op Goeree-Overflakkee staan vier 'wijkteams' van Careyn voor u klaar. Onze teamposten staan in Middelharnis, Ooltgensplaat, Ouddorp en Oude Tonge. Team Stellendam staat vanuit de teampost in Ouddorp voor u klaar. Om u goede thuiszorg te geven. Om met een kloppend hart voor de zorg u de juiste ondersteuning te bieden. Professionals die altijd voor u klaarstaan, dat zijn de mensen van Careyn.