Behandelcentrum Maria-Oord

Careyn Maria-Oord is veel meer dan een verpleeghuis. Zo is er een modern behandelcentrum. Daar werken onze diëtisten, fysiotherapeuten, logopedisten, verpleeghuisartsen en psychologen. Zij staan niet alleen klaar voor de bewoners, maar voor álle inwoners van de Ronde Venen.

Neem contact op

Behandelcentrum Maria-Oord
Herenweg 69
3645 DH Vinkeveen

0297 - 219 319

afbeelding van Behandelcentrum Maria-Oord

Careyn richt zich bij haar dienstverlening vooral op kwetsbare ouderen. Maar daar profiteren niet alleen de bewoners van het zorgcentrum van: ook mensen in de wijde omgeving kunnen bij het behandelcentrum in Maria-Oord terecht voor bijvoorbeeld fysiotherapie of ergotherapie. Dat hoeven overigens ook niet alleen kwetsbare ouderen te zijn: alle inwoners van de Ronde Venen kunnen in ons moderne behandelcentrum terecht. We zijn immers 'samen nabij'.

Bij Careyn zijn we gewend om veel samen te werken. Zo kunnen we iedereen de zorg geven die nodig is. Is er een advies van een andere professional nodig? Dan is dat zo geregeld. Careyn heeft immers alle deskundigheden zelf in huis. En natuurlijk: als het nodig is en u daarmee instemt zoeken wij ook contact met uw huisarts. Alles voor een zo goed mogelijke behandeling.

Even binnenkijken:

afbeelding Behandelcentrum Wachtkamer
afbeelding Behandelcentrum Oefenruimte
afbeelding Behandelcentrum Centrale Ruimte

Ook in het behandelcentrum:

 • In het Behandelcentrum vindt u ook tandartsenpraktijk 'ZENZ tandartsen'. De tandartsen ontvangen in twee behandelruimtes de bewoners van Maria-Oord, inwoners van de gemeente De Ronde Venen, en andere klanten.

  Voor meer informatie:
  T: 0297-266136
  E: contact@zenztandartsen.nl
  I: www.zenztandartsen.nl

 • In het Behandelcentrum vindt u ook een Eerstelijnspraktijk voor Psychologische Zorg. GZ-psychologe Sandra van Dijk geeft kortdurende behandelingen aan thuiswonende volwassenen en ouderen. 
  Eerstelijnszorg betekent dat u er zonder verwijzing van bijvoorbeeld een huisarts naar toe kunt.

  Voor meer informatie en aanmelding: www.vandijkpsychologenpraktijk.nl

  Bezoekadres:
  Ingang Kerklaan, bij bushalte.