Wijkteam Noord-Hospice

In Spijkenisse zijn zeven wijkteams van Careyn actief. Er is dus altijd een zorgteam bij u in de buurt. Woont u in Spijkenisse-Noord? Dan kunt u bij dit team terecht. Zij komen graag bij u langs.

Neem contact op

Wijkteam Spijkenisse-Noord
Winston Churchilllaan 199
3202 GN Spijkenisse

088 - 123 99 88

Vroeg bij ons aan de bel trekken, dat hebben we graag. Hoe eerder we met elkaar om de tafel zitten, hoe sneller we actie kunnen ondernemen. Zo zorgen we ervoor dat problemen niet onnodig verergeren. Wie ons belt, heeft binnen 24 uur contact met de wijkverpleegkundige. Samen met u regelen we de zorg en hulp die nodig is. Van indicatie tot en met directe zorg. Goed geregeld.

Het team

Dit wijkteam werkt vanuit het bekende zorgcentrum Herman Gorterhof aan de Churchilllaan. Het team bestaat uit professionele en ervaren medewerkers. De zorg en ondersteuning stemmen we uiteraard helemaal samen met u af. We zullen daarbij ook altijd vragen wat u nog zélf kunt of belangrijk vindt. Wat heeft u nodig? Wat kan de omgeving voor u betekenen? Zijn er hulpmiddelen in te zetten? Zo zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk zelf de regie over uw eigen leven houdt. In overleg met u hebben we contact met uw huisarts en werken we samen met ziekenhuisspecialisten en andere zorg- en welzijnsorganisaties in de buurt. Een veilig gevoel.

De voordelen van Careyn

Is er specialistische kennis nodig, bijvoorbeeld bij een stoma, bij diabetes of bij beginnende dementie? Het wijkteam overlegt dan met onze eigen specialisten. Als het nodig is komt zo'n specialist van Careyn bij u langs. We noemen dat 'gespecialiseerde verpleging'. U zit bij Careyn dus altijd goed.

Over dit wijkteam

Goed om te weten

  • Dit wijkteam werkt niet alleen in de wijk. Ook worden de medewerkers ingezet in hospice De Waterlelie in de Groene Kruisstraat. Klik hier voor meer informatie.