Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Careyn De Vloot

Een eigen plek onder de zon in De Vloot. Wie wil dat niet? Genieten van een comfortabel appartement met alle voorzieningen binnen handbereik? De nieuwbouw in De Vloot maakt dit mogelijk.

 • Contact
 • Careyn De Vloot
  De Vloot 64
  3144 PC Maassluis

  Telefoonnummer: 088 - 1239988
  E-mail: info.devloot@careyn.nl
DeVloot.jpg
 • Route


Direct contact

 
Careyn Klantenservice:

088 - 123 99 88

Locatie De Vloot

010 - 59 39 159
Let op: er volgt een keuzemenu.

 • Kies 1 voor Verblijf Licht
 • Kies 2 voor Kleinschalig wonen
  Ook hierna kunt een een vervolgkeuze maken:
  • Kies 1 voor Noordvliet
  • Kies 2 voor Zuidvliet
  • Kies 3 voor Keersluis
  • Kies 4 voor De Schans

Wonen in De Vloot

Careyn De Vloot is een nieuwe moderne woon-/leefomgeving in Maassluis voor in totaal 52 zorgbehoevende ouderen. Het omvat 26 plaatsen 'kleinschalig wonen' (De Vloot 64) en 26 appartementen met zorg (De Vloot 72-98).

Veilig wonen in de Vloot

Zorg

Belangrijke voorwaarden om tegemoet te kunnen komen aan de wens van bewoners om zolang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen en daarbij zelf de regie te voeren zijn: zelfredzaamheid, veiligheid en informatie. De deskundige medewerkers van Careyn de Vloot willen u daarbij helpen. U verblijft hierdoor zo zelfstandig mogelijk in De Vloot.

Voor wie

Er is een helder overzicht waarop staat met welke zorgprofiel u bij welke Careyn-locatie u terecht kunt. Let op: per locatie kunnen aanvullende verblijfscriteria gelden. Lees er hier meer over.

Activiteiten en welzijn

We schenken veel aandacht aan welzijn. Careyn de Vloot organiseert in samenwerking met Seniorenwelzijn diverse activiteiten voor bewoners en voor zelfstandig wonende senioren en mensen met een beperking uit Maassluis. Ook organiseren we activiteiten die aansluiten bij de wensen van de bewoners en passen binnen het ZorgZwaartePakket.

Klik hier voor het meest recente 'bewoners informatiebulletin'.

Mantelzorgers

Hoe meer de bewoner zich hecht aan en zich thuis voelt in de nieuwe woonplek, hoe meer de mantelzorger zich daar ook prettiger bij gaat voelen. De mantelzorger krijgt daarom ook een belangrijke rol om er een prettige woonomgeving van te maken. De opzet van deze woonvorm is dan ook bijzonder geschikt om mantelzorgers bij de zorg te betrekken. Veel draait daarbij om activiteiten die u ook zou doen toen uw familielid nog thuis woonde: boodschappen doen, koffie drinken, samen de was doen of licht huishoudelijke werkzaamheden. Daarnaast is gezelligheid erg belangrijk. Hiermee behoudt u als mantelzorger de gelegenheid om actief te blijven in de zorg voor uw partner of familielid.

Kosten

Wonen en zorg in Careyn De Vloot vallen per 1 januari 2015 onder de Wet Langdurige zorg (Wlz). Het zorgkantoor is verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. U heeft een indicatie nodig van het CIZ om te kunnen wonen in onze locaties. Het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) bepaalt of u zorg uit de Wet langdurige zorg nodig heeft. Deze wet vergoedt vanaf 1 januari 2015 de zorg voor mensen die de hele dag toezicht en zorg dichtbij nodig hebben. Bijvoorbeeld ouderen met ernstige dementie, mensen met een ernstige verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking, en mensen met een ernstige psychische stoornis.

U kunt zelf een indicatie regelen of via uw huisarts of wijkverpleegkundige.

Wel brengen we kosten in rekening voor onder andere het wassen van kleding, activiteiten, en kosten bij het gebruik van telefoon en internet. Klik hier voor een overzicht voor licht verblijf en hier voor het overzicht kleinschalig wonen.

Inschrijven

Wilt u meer informatie over woonzorgcentrum Careyn de Vloot of het aanvragen van een CIZ-indicatie? Neem dan contact op met de medewerkers van Careyn Klantenservice. 

Diensten

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlCareyn De Vloot is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Deel deze pagina:

Contact