Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Hart van Rozenburg

 • Contact
 • Hart van Rozenburg
  Elzenlaan 30
  3181 BG Rozenburg

  Telefoonnummer: 088 - 123 99 88
Hart van Rozenburg
 • Route


Direct contact

Telefoonnummers

 • 0181-711961 (Libelleplas)
 • 0181-711962 (Fazantenlaan)
 • 0181-711963 (Pauwenhof)
 • 0181-711964 (Vlindertuin)

Mailadressen

Ligging en inrichting

Hart van Rozenburg staat midden in een woonwijk in het dorp Rozenburg. Het modern ingerichte pand biedt woonruimte aan 28 cliënten en bestaat uit twee verdiepingen met elk twee welzijnsruimtes: Vlindertuin en Libelleplas op de begane grond en Fazantenlaan en Pauwenhof op de eerste verdieping.

Tweekamerappartementen

Iedere bewoner heeft een eigen tweekamerappartement, uiteraard voorzien van een eigen badkamer en gastentoilet. Familieleden en andere bezoekers zijn natuurlijk altijd welkom.

Voor wie?

Er is een helder overzicht waarop staat met welke zorgprofiel u bij welke Careyn-locatie u terecht kunt. Let op: per locatie kunnen aanvullende verblijfscriteria gelden. Lees er hier meer over.

Veilig en comfortabel wonen

Veiligheid en domotica

In het Hart van Rozenburg kunt u veilig en comfortabel wonen. We maken namelijk gebruik van de modernste domotica-technieken. Dat zijn elektronische snufjes om het leven van de bewoner en de zorgmedewerkers makkelijker te maken. Zo werken we bijvoorbeeld met 'leefcirkels'. Per bewoner wordt bekeken welke ruimtes voor hem of haar veilig toegankelijk zijn. Door slimme polsbandjes wordt gekeken of u binnen uw eigen leefcirkel blijft. De polsbandjes werken ook als alarmknop. Een veilig gevoel dus.
Voordat toezichthoudende domotica ingezet wordt, zal dit met u en uw contactpersoon besproken worden. Dit wordt ook vastgelegd in uw zorgleefplan.

Uw welzijn

In Hart van Rozenburg staat welzijn hoog in het vaandel. Mede met behulp van onze geweldige vrijwilligers en mantelzorgers bieden we elke dag passende activiteiten aan, zowel op individuele basis als in groepsverband. Dit gebeurt onder (bege)leiding van onze regisseur Welzijn. Ook de maaltijden horen bij welzijn en deze worden dagelijks vers gekookt, zo mogelijk met hulp van de bewoners.

Behandeling en therapie

Er wordt gewerkt met verschillende medici en paramedici. De arts, psycholoog, fysio- en ergotherapeut zijn wekelijks op vaste dagen aanwezig. Ook komt de geestelijk verzorger met regelmaat voor individuele gesprekken en groepsbijeenkomsten. Naast de vaste disciplines kunnen er ook andere professionals ingezet worden wanneer dit nodig is.

Kosten

Wonen en zorg in Careyn Hart van Rozenburg valt onder de Wet langdurige zorg (Wlz). Het zorgkantoor is verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan.
U betaalt voor Wlz-zorg altijd een eigen bijdrage aan het CAK. Daarnaast brengen wij u enige extra servicekosten in rekening. Klik hier voor het overzicht. 

Indicatie aanvragen

Er is een indicatie nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg. Dit 'CIZ' bepaalt of u zorg uit de Wlz nodig heeft.
Indien u hier vragen ver heeft, kunt u contact opnemen met Careyn Klantenservice (088-1239988). Zij kunnen u verder helpen of u doorverwijzen naar de juiste persoon. Natuurlijk kunt u ook zelf het CIZ bellen om een indicatie aan te vragen of dit via internet regelen. Ook uw huisarts of een familielid kan dit voor u doen. Wanneer er begeleiding is van een Casemanager (dementie) of zorg van een wijkverpleegkundige kan diegene u ook helpen met het aanvragen van een indicatie.

Cliëntenraad

Hart van Rozenburg heeft een cliëntenraad. Deze vertegenwoordigt en komt op voor de belangen van de cliënten. De cliëntenraad overlegt regelmatig met de manager zorg en denkt mee over onderwerpen die voor de cliënten van belang zijn.

Deel deze pagina:

Contact