Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Hart van Groenewoud

Careyn Hart van Groenewoud bestaat uit drie woonvilla's met lichte en ruim opgezette appartementen. Uiteraard zijn ze goed toegankelijk met een rollator. Het woongenot wordt nog eens extra vergroot door de vele voorzieningen. Wonen, zorg en welzijn lopen in het Hart van Groenwoud als een vanzelfsprekendheid in elkaar over.

 • Contact
 • Hart van Groenewoud
  Lindenstraat 8
  3203 VJ Spijkenisse

  Telefoonnummer: 0181 - 233060
  Fax: 010 - 2382507
  E-mail: hartvangroenewoud@careyn.nl
Artist Impression
 • Route


Hart van Groenewoud… goede mix van wonen, zorg en welzijn

Wonen en zorg

Alles in het Hart van Groenewoud is gericht op zelfstandigheid. U houdt dus de regie in handen. Vaak gebeurt dat samen met de mantelzorgers, de mensen om u heen. Wij komen zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet.

Weinig zorg nodig, maar wel behoefte aan een veilige omgeving? Dan is Villa de Beuk iets voor u. Lichte zorg nodig? Dan is Villa de Eik een betere optie. Als 24-uurs zorg gewenst is, dan kunt u in Villa de Linde terecht. Voor ieder wat wils dus.

Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over het wonen in de drie Careyn-villa's.

Voorzieningen

In Villa de Linde bevindt zich een Servicepunt. Hier kunnen alle bewoners vragen stellen over wonen, welzijn en zorg. In Villa de Eik vindt u de huisartsenpost en de grote ontmoetingsruimte 'de Kastanjerie'. Op ongeveer 500 meter ligt een winkelcentrum met supermarkt, kapper en een chinees. Alles dus in uw nabijheid.

Servicekosten

Klik hier voor een overzicht van de extra kosten die u als bewoner moet betalen voor services en aanvullende diensten in villa 1 en 3. Klik hier voor het overzicht voor bewoners van villa 2.

 

Diensten

Villa de Beuk

Villa de Beuk beschikt over 29 driekamerappartementen van ongeveer 80 m2. Ieder appartement heeft een woonkamer met open keuken, een grote slaapkamer, een kleinere kamer en een balkon. Uiteraard is er ook een badkamer met toilet en douchegelegenheid. Verder is er een berging en gastentoilet.

Villa de Beuk grenst aan de tuin van Villa de Linde (met het servicepunt) en aan Villa de Eik (met een dagactiviteitencentrum). Zorgpersoneelin de nabijheid.

Villa de Beuk is bedoeld voor mensen (echtparen) die nog redelijk zelfstandig hun huishouden voeren, maar bij wie zorg in de nabijheid noodzakelijk is. Met een juiste indicatie in de vorm van een 'VPT' (Volledig Pakket Thuis) kan die zorg geleverd worden.

De woning wordt gehuurd via wooncorporatie Maasdelta, maar het toewijzen van de woningen verloopt via Careyn Hart van Groenewoud.

Bel onze klantenservice voor meer informatie

Villa de Eik

Deze villa beschikt over 41 tweekamerappartementen van ongeveer 57 m2. De woonkamer heeft een open keuken. Daar kunt u eventueel zelf uw maaltijden bereiden, maar er is ook altijd de mogelijkheid om gezamenlijk te eten. Op de begane grond bevindt zich 'de Kastanjerie'. Deze ontmoetingsruimte is ook toegankelijk voor buurtbewoners. Net als u kunnen zij er genieten van maaltijden, een kopje koffie of deelnemen aan activiteiten. Ook handig: op de begane grond is een scootmobielberging.

U komt in aanmerking voor een woning in Villa de Eik als u gedeeltelijk zelfstandig bent. Heeft u iets zwaardere zorg nodig? Ook dan kunt u in Villa de Eik terecht. Er is altijd zorg beschikbaar. In de woning bent u verder zelfredzaam. Met een juiste indicatie kunt u gewoon aanspraak maken op zorg en maaltijdvoorziening.
We verwachten ook een bijdrage van de mantelzorgers.

Verder is er een dagactiviteitencentrum en een atelier voor schilder- en handwerkactiviteiten. Ook wijkbewoners kunnen hieraan deelnemen.

Bel onze klantenservice voor meer informatie

Villa de Linde

Deze villa beschikt over 54 tweekamerappartementen van 40 m2. Ieder appartement heeft een eigen badkamer met toilet- en douchegelegenheid. In de woning is wifi alsmede alarmering aanwezig. U kiest dus voor gemak en veiligheid.

Op de begane grond van Villa de Linde is het Servicepunt Hart van Groenewoud gehuisvest. Dit servicepunt is op doordeweekse dagen tijdens kantooruren bereikbaar. Er is altijd zorgpersoneel aanwezig. Verder is er een 'beweegruimte'. Ook wijkbewoners kunnen deelnemen aan activiteiten. Ontmoetingsruimte 'De Kastanjerie' in Villa de Eik is makkelijk te bereiken.

Villa de Linde is bedoeld voor ouderen waarbij de zorg 24-uurs per dag beschikbaar moet zijn. Het gaat dus om mensen met een zwaardere zorgvraag. De begane grond is gericht op bewoners met een somatische grondslag. Ook bewoners met dementie kunnen in Villa de Linde terecht. Op de eerste, tweede en derde etage kunnen zij 'kleinschalig wonen' in een gesloten omgeving.

Villa de Linde is niet bedoeld voor bewoners die hun dag grotendeels zelfstandig kunnen invullen, voor revalidatie of het samenwonen met een partner (zonder indicatie).

Bel onze klantenservice voor meer informatie

Deel deze pagina:

Contact