Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Veiligheid en geborgenheid... Betaalbaar wonen voor iedereen... Saamhorigheid en ertoe doen...

 
Artist Impression

Hart van Groenewoud

Careyn Hart van Groenewoud bestaat uit drie woonvilla's met lichte en ruim opgezette appartementen. Uiteraard zijn ze goed toegankelijk met een rollator. Het woongenot wordt nog eens extra vergroot door de vele voorzieningen. Wonen, zorg en welzijn lopen in het Hart van Groenwoud als een vanzelfsprekendheid in elkaar over.

 • Contact
 • Hart van Groenewoud
  Lindenstraat 8
  3203 VJ Spijkenisse

  Telefoonnummer: 0181 - 233060
  Fax: 010 - 2382507
  E-mail: hartvangroenewoud@careyn.nl
Artist Impression
 • Route


Hart van Groenewoud… perfecte mix van wonen, zorg en welzijn

Wonen en zorg

Alles in het Hart van Groenewoud is gericht op zelfstandigheid. U houdt dus de regie in handen. Vaak gebeurt dat samen met de mantelzorgers, de mensen om u heen. Wij komen zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet.

Weinig zorg nodig, maar wel behoefte aan een veilige omgeving? Dan is Villa de Beuk iets voor u. Lichte zorg nodig? Dan is Villa de Eik een betere optie. Als 24-uurs zorg gewenst is, dan kunt u in Villa de Linde terecht. Voor ieder wat wils dus.

Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over het wonen in de drie Careyn-villa's.

Activiteitencentrum

Het activiteitencentrum biedt (wijk)bewoners de mogelijkheid om onder professionele begeleiding één of meerdere dagen in de week door te brengen in een gezellige omgeving. Er is gelegenheid om met elkaar te praten of spelletjes te doen. Ook fysieke en psychische trainingen behoren tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan geheugentraining, oefeningen om de fijne motoriek te verbeteren of het soepel houden van uw gewrichten.

Het activiteitencentrum op de begane grond van Villa de Linde is er voor (wijk)bewoners die op lichamelijk, geestelijk en sociaal gebied ondersteuning, zorg en begeleiding nodig hebben. Lees hier meer over dagverzorging en dagbehandeling.

Voorzieningen

In Villa de Linde bevindt zich een Servicepunt. Hier kunnen alle bewoners vragen stellen over wonen, welzijn en zorg. In Villa de Eik vindt u de huisartsenpost en de grote ontmoetingsruimte 'Grand Café de Kastanjerie'. Op ongeveer 100 meter ligt Winkelcentrum Groenewoud. Alles dus in uw nabijheid.

Servicekosten

Klik hier voor een overzicht van de extra kosten die u als bewoner moet betalen voor services en aanvullende diensten.

 

Diensten

Villa de Beuk

Villa de Beuk beschikt over 29 driekamerappartementen van 80 m2. Ieder appartement heeft een woonkamer met open keuken, een grote slaapkamer, een kleinere kamer en een balkon. Uiteraard is er ook een badkamer met toilet en douchegelegenheid. Verder is er een berging en gastentoilet.

Villa de Beuk grenst aan de tuin van Villa de Linde (met het servicepunt) en aan Villa de Eik (met een Grand Café). Zorgpersoneel is altijd nabij.

Villa de Beuk is bedoeld voor mensen, echtparen die nog redelijk zelfstandig hun huishouden voeren, maar bij wie zorg in de nabijheid noodzakelijk is. Met een juiste indicatie kan die zorg snel geleverd worden.

De woning wordt gehuurd via wooncorporatie Maasdelta, maar het toewijzen van de woningen verloopt via Careyn Hart van Groenewoud.

Bel onze klantenservice voor meer informatie

Villa de Eik

Deze villa beschikt over 41 tweekamerappartementen van 57 m2. De woonkamer heeft een open keuken. Daar kunt u eventueel zelf uw maaltijden bereiden, maar er is ook altijd de mogelijkheid om gezamenlijk te eten. Op de begane grond bevindt zich een grote ontmoetingsruimte. Dit 'Grand Café de Kastanjerie' is uiteraard ook toegankelijk voor buurtbewoners. Net als u kunnen zij er genieten van maaltijden, een kopje koffie of deelnemen aan activiteiten. Ook handig: op de begane grond is een fietsen- en scootmobielberging.

U komt in aanmerking voor een woning in Villa de Eik als u gedeeltelijk zelfstandig bent. Heeft u iets zwaardere zorg nodig? Ook dan kunt u in Villa de Eik terecht. Er is altijd zorg beschikbaar. In de woning bent u verder zelfredzaam. Met een juiste indicatie kunt u gewoon aanspraak maken op zorg en maaltijdvoorziening.
We verwachten ook een bijdrage van de mantelzorgers.

Verder is er een dagactiviteitencentrum en een atelier voor schilder- en handwerkactiviteiten. Ook wijkbewoners kunnen hiervan gebruik maken.

Bel onze klantenservice voor meer informatie

Villa de Linde

Deze villa beschikt over 54 tweekamerappartementen van 40 m2. Ieder appartement heeft uiteraard een eigen badkamer met toilet- en douchegelegenheid. In de woning is wifi alsmede alarmering aanwezig. U kiest dus voor gemak en veiligheid.

Op de begane grond van Villa de Linde is het Servicepunt Hart van Groenewoud gehuisvest. Dit servicepunt is 24 uur per dag bereikbaar. Er is dus ook altijd zorgpersoneel aanwezig. Verder is er een 'beweegruimte'. Ook wijkbewoners kunnen hier gebruik van maken. Het Grand Café in Villa de Eik is makkelijk te bereiken.

Villa de Linde is bedoeld voor alleenstaande ouderen waarbij de zorg 24-uurs per dag beschikbaar moet zijn. Het gaat dus om mensen met een wat zwaardere zorgvraag. De begane grond is gericht op bewoners met een somatische grondslag. Ook bewoners met gevorderde dementie kunnen in Villa de Linde terecht. Op de eerste, tweede en derde etage kunnen zij 'kleinschalig wonen' in een besloten omgeving.

Villa de Linde is niet bedoeld voor bewoners die hun dag grotendeels zelfstandig kunnen invullen, voor revalidatie of het samenwonen met een partner zonder indicatie.

Bel onze klantenservice voor meer informatie

Deel deze pagina:

Contact