Careyn maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen.

Akkoord Lees meer
 

Careyn Rozenhof

We heten u van harte welkom bij Careyn Rozenhof in Naaldwijk. Woonzorgcentrum Rozenhof biedt deskundige zorg in een huiselijke omgeving.

 • Contact
 • Careyn Rozenhof
  Anjerlaan 49
  2671 KH Naaldwijk

  Telefoonnummer: 0174 - 62 66 65 (kies optie 1)
  E-mail: info.rozenhof@careyn.nl
Rozenhof goed
 • Route


Ligging

Midden in de bloemenbuurt in Naaldwijk, omgeven door prachtige rozenstruiken staat woonzorgcentrum Careyn Rozenhof. De kleinschalige opzet maakt het mogelijk persoonlijke zorg te verlenen, afgestemd op uw wensen en behoeften.

"Midden in de bloemenbuurt in Naaldwijk, omgeven door prachtige rozenstruiken"

Huisvesting

Careyn Rozenhof beschikt over 26 bewonersplaatsen. De kamers op de meerzorgafdeling zijn gereserveerd voor bewoners met psychogeriatrische aandoeningen zoals dementie en Alzheimer.

IMG_0594.JPG

Zorg

De deskundige medewerkers van Careyn Rozenhof helpen u bij de dingen die u niet meer kunt, waardoor u zo zelfstandig mogelijk kunt blijven. U kunt bijvoorbeeld hulp krijgen bij het opstaan, wassen, aankleden, eten, bed opmaken of het dagelijks schoonhouden van uw kamer.
De zorg wordt aangepast aan uw behoeften. Bewoners op de meerzorgafdeling hebben bijzondere zorg en begeleiding nodig bij het structureren en invullen van de dag. Zij krijgen 24 uur per dag zorg en begeleiding op basis van aanvullende verpleeghuiszorg.

Voor wie

Er is een helder overzicht waarop staat met welke zorgprofiel u bij welke Careyn-locatie u terecht kunt. Let op: per locatie kunnen aanvullende verblijfscriteria gelden. Lees er hier meer over.

Maaltijden

Uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen. U kunt uw maaltijd in de huiskamer maar ook op uw eigen kamer nuttigen.

Voorzieningen

In het zorgcentrum is een kapsalon en komt er regelmatig een pedicure in huis.

Activiteiten

In Careyn Rozenhof worden diverse activiteiten georganiseerd voor bewoners van het zorgcentrum, zoals bewegen voor ouderen, modeshows en leuke uitstapjes. Via de prikborden, een bewonersblad en de kabelkrant wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

Klik hier voor het meest recente 'bewoners informatiebulletin'.

Bijzonderheden

Woonzorgcentrum Careyn Rozenhof werkt vanuit een algemeen christelijke identiteit en staat open voor alle geloofs- en levensovertuigingen. Een geestelijk verzorger kan u begeleiden bij kwesties die u bezighouden. Pastores en afgevaardigden van de kerk zijn altijd welkom om u te bezoeken en eigen bijeenkomsten te verzorgen.

Vrijwilligers

Bij Careyn Rozenhof zijn veel vrijwilligers actief. Zij ondersteunen de vaste medewerkers onder andere bij de activiteiten en uitstapjes.

Wanneer u zich als vrijwilliger bij Careyn Rozenhof wilt inzetten, bent u van harte welkom. Lees hier meer over de mogelijkheden van vrijwilliger bij Careyn. Wij ontmoeten u graag tijdens een kennismakingsgesprek.

Kosten

Wonen en zorg in Careyn Rozenhof vallen onder de Wet Langdurige zorg (Wlz). Het zorgkantoor is verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. U heeft een indicatie nodig van het CIZ om te kunnen wonen in onze locaties. Het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) bepaalt of u zorg uit de Wet langdurige zorg nodig heeft. Deze wet vergoedt vanaf 1 januari 2015 de zorg voor mensen die de hele dag toezicht en zorg dichtbij nodig hebben. Bijvoorbeeld ouderen met ernstige dementie, mensen met een ernstige verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke beperking, en mensen met een ernstige psychische stoornis.

U kunt zelf een indicatie regelen of via uw huisarts of wijkverpleegkundige.

Wel brengen we kosten in rekening voor onder andere het wassen van kleding, activiteiten, en kosten bij het gebruik van telefoon en internet. Klik hier voor een overzicht.

Cliëntenraad

Careyn Rozenhof
Anjerlaan 49
2671 KH Naaldwijk

Secretariaat
Astrid Tolhuisen
T 0174 - 62 81 01
E a.tolhuisen@careyn.nl
Kijk op Cliëntenraad Careyn voor meer informatie

Meer informatie over inschrijven en indicatie

Om de hulp of voorziening te krijgen die u nodig heeft, is een indicatie nodig van het CIZ, Centrum voor Indicatiestelling Zorg. In veel gevallen kan Careyn Klantenservice de indicatie voor u aanvragen. U kunt natuurlijk ook zelf het CIZ bellen om een indicatie aan te vragen. Ook uw huisarts of een familielid kan dit voor u doen.

Wilt u meer informatie over woonzorgcentrum Careyn Rozenhof of het aanvragen van een CIZ-indicatie? Neem dan contact op met de medewerkers van Careyn Klantenservice.

Om in aanmerking te komen voor een woning nabij Rozenhof kunt u zich laten inschrijven bij woningcorporatie Vestia Westland, telefoon: 0174 - 63 60 50.
De kans is aanwezig dat u op een  wachtlijst komt te staan.

Diensten

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlCareyn Rozenhof is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Deel deze pagina:

Contact