Fysiotherapie Snavelenburg

Heeft u het idee dat u verliest aan kracht? Of dat uw lenigheid vermindert? De Careyn fysiotherapeut in Maarssen helpt u graag. Onze fysiotherapeuten behandelen en begeleiden mensen die klachten ervaren door het ouder worden. Zij luisteren naar uw wensen, bekijken uw lichamelijke situatie en wat uw mogelijkheden zijn.

afbeelding

U bent bij ons aan het juiste adres als u klachten heeft door bijvoorbeeld Parkinson, een beroerte, MS, artrose, osteoporose, COPD of dementie. Maar ook bij revalidatie na een operatie, een slechte balans of sterk verminderde conditie. Op dat moment gaan onze fysiotherapeuten in Maarssen samen met u aan de slag. Alles voor behoud van uw zelfstandigheid.

Zo gaan wij te werk

De Careyn fysiotherapeuten zijn specialisten in het behandelen en begeleiden van mensen die klachten ervaren door het ouder worden of te maken hebben met de gevolgen van ziektebeelden. Dat kan echt vervelend zijn. Maar met specifieke training, oefentherapie en goede adviezen kunt u ouderdomsklachten verminderen.

Maar bovenal: onze fysiotherapeuten luisteren naar uw wensen, onderzoeken uw lichamelijke situatie en kijken vooral naar uw persoonlijke mogelijkheden. Dát is wat we belangrijk vinden bij Careyn.

Waarom kiezen voor Careyn Fysiotherapie?

Onze fysiotherapeuten zijn ook in het zorgcentrum werkzaam. Dat betekent: goede faciliteiten. Maar dat betekent ook: onze fysiotherapeuten hebben veel kennis op het gebied van aandoeningen en ziekte bij ouderen. Careyn heeft zelfs een aantal 'geriatrie-fysiotherapeuten'. Dit specialisme richt zich heel specifiek op de kwetsbare ouderen. Extra expertise dus voor de gevallen waarin meerdere ouderdomsklachten tegelijkertijd een rol spelen. In samenwerking met de huisarts en andere disciplines zoals de ergotherapeut, de logopedist, de diëtist en de psycholoog wordt uw situatie in kaart gebracht en krijgt u de best mogelijke behandeling.

Al onze fysiotherapeuten staan geregistreerd in het BIG-register en in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) Fysiotherapie. Ook zijn wij aangesloten bij ParkinsonNet. Zo weet u altijd dat u te maken heeft met op en top professionals.

Praktische informatie

 • Fysiotherapie Snavelenburg is maandag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 16:30 uur

 • Fysiotherapie is in principe direct toegankelijk (we noemen dat 'eerstelijnszorg'). Vaak is het wel wenselijk voor de behandelend fysiotherapeut om een verwijzing en/of medische informatie te hebben. Daarnaast is voor een chronische indicatie of voor fysiotherapie aan huis altijd een verwijzing nodig. Een verwijzing voor fysiotherapie kunt u via uw huisarts of specialist krijgen.

  U kunt met of zonder verwijsbrief contact opnemen. Gezamenlijk kijken we dan even naar uw situatie: wat is precies het probleem, heeft u wel of niet een indicatie nodig en bent u wel voldoende verzekerd? Zo helpen wij u de juiste keuze te maken.
  Daarna wordt de eerste afspraak geregeld. Bij dat eerste contact vragen wij u altijd uw identiteitsbewijs, zorgpas en (als u die heeft) de verwijzing mee te nemen.

  U wilt natuurlijk weten waar u op kunt rekenen. Die zijn vastgelegd in duidelijke leveringsvoorwaarden. Die kunt u hier bekijken (pdf-bestand).

  Careyn Snavelenburg
  Snavelenburg 1
  3603 GN Maarssen
  T 0346 - 584 584
  fysiotherapiesnavelenburg@careyn.nl

  Als u belt naar Fysiotherapie Snavelenburg en er niet direct opgenomen kan worden, dan wordt u binnen drie werkdagen teruggebeld om een afspraak te maken. Na het eerste contact kan de behandeling vaak binnen vijf werkdagen starten.

 • Vergoeding van de behandeling is afhankelijk van de wijze waarop u bent verzekerd. Het is aan te raden om vooraf te controleren onder welke voorwaarden u verzekerd bent voor fysiotherapie. Lees er hier meer over.

  Afspraken die niet tijdig (of binnen 24 uur) afgebeld worden, worden bij u in rekening gebracht. Deze kosten kunt u niet declareren bij uw zorgverzekeraar.

  Wanneer u geen aanvullende verzekering met dekking voor fysiotherapie heeft dan kunt u alsnog gewoon door ons behandeld worden. U ontvangt dan van ons de factuur op uw huisadres. Klik hier voor onze tarieven.