Logopedie Weddesteyn

Heeft u moeite met uw spraak? Of krijgt u snel last van een hese stem? Careyn Logopedie in Woerden helpt u wanneer u last heeft van uw stem, taal, spraak, gehoor en slikken. Onze logopedist bij zorglocatie Weddesteyn is gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van kwetsbare ouderen.

Voor wie

De logopedisten van Careyn richten zich op problemen die zich kunnen voordoen bij het communiceren (afasie of dysartrie), kauwen en slikken. Ze hebben kennis en ervaring in het onderzoeken en behandelen van ouderen met bijvoorbeeld een neurologische aandoening, zoals een beroerte (ook wel CVA genoemd), de ziekte van Parkinson, Multiple Sclerose (MS), ALS, of als gevolg van kanker in het hoofd/halsgebied.

Waarom kiezen voor logopedie van Careyn?

Onze logopedisten zijn ook in het zorgcentrum werkzaam. Zij hebben dus naast algemene kennis, veel kennis op het gebied van aandoeningen en ziekte bij ouderen. Verder zijn ze gewend om nauw samen te werken met andere behandelaars, zoals de fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, psycholoog en de arts.

Alle logopedisten staan geregistreerd in het  kwaliteitsregister paramedici. Daarnaast zijn zij aangesloten bij Parkinsonnet. Op en top professionals dus.

Praktische informatie

 • Vraag uw huisarts of specialist om een verwijzing. U kunt zich vervolgens aanmelden bij de logopedist van Weddesteyn. Behandeling thuis? Dat kan, maar alleen als dat vermeld staat op de verwijzing.

  Aanmelden kan snel en makkelijk per mail of telefonisch. De logopedist van Weddesteyn zal u terugbellen om samen een eerste afspraak in te plannen. Er zal u tevens gevraagd worden naar:

  • Persoonlijke gegevens;
  • Klachten en stoornissen;
  • Beschikbaarheid.

  En de wachttijd? Dat is grotendeels afhankelijk van uw beschikbaarheid.

  U wilt natuurlijk weten waar u op kunt rekenen. Die zijn vastgelegd in duidelijke leveringsvoorwaarden. Die kunt u hier bekijken (pdf-bestand).

  Contact

  Careyn Weddesteyn
  Afdeling Logopedie
  Utrechtsestraatweg 50
  3445 AS Woerden
  Telefoon: 0348 - 57 39 11

  Logopedie Weddesteyn is via de receptie telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 en 14.00 uur. U kunt een bericht of vraag doorgeven aan de receptioniste mocht de logopedist de telefoon op dat moment niet kunnen aannemen.

 • Logopedie wordt door uw zorgverzekeraar vergoed vanuit het basispakket. De behandeling moet dan wel plaatsvinden op basis van een geldige verwijzing door uw huisarts of specialist. Neem daarom contact op met hen als u een logopediebehandeling wil. Ook belangrijk: als u aan huis behandeld wilt worden, is het noodzakelijk dat dit op de verwijzing vermeld staat.

  Gecontracteerde zorgverzekeraars

  Careyn spant zich in om met zoveel mogelijk verzekeraars contracten af te sluiten. Maar let op: heeft Careyn géén contract met uw zorgverzekeraar dan kan dit invloed hebben op uw vergoeding. Ook is het mogelijk dat u de rekening dan bijvoorbeeld zelf eerst moet voorschieten. Soms moet u dan ook vooraf toestemming vragen. Daarom geldt: heeft Careyn géén contract met uw verzekeraar afgesloten? Lees dan goed uw polisvoorwaarden en laat u goed informeren door uw eigen zorgverzekeraar.

  In dit overzicht ziet u met welke zorgverzekeraars Careyn een contract afgesloten heeft.

  Wordt uw behandeling niet door uw verzekering gedekt? Ook dan kunt u uiteraard door ons behandeld worden. U ontvangt dan van ons een factuur. Klik hier voor onze tarieven.

 • Ank Koppert-Oubrie

  Logopedist en spraak/taalpatholoog
  Ank heeft uitgebreide ervaring op het gebied van: Parkinson(-isme), CVA, slik- en spraakproblemen bij oncologie, dementie.
  Aanwezig: ma/di/wo/vr van 9:00 tot 14:00 uur
  E-mail: a.oubrie@careyn.nl

  Ank is opgenomen in het kwaliteitsregister paramedici, lid van Parkinsonnet en staat geregistreerd als afasietherapeut. Daarnaast is zij lid van de Nederlandse vereniging voor Logopedie en Foniatrie.