Personenalarmering

Er kunnen altijd onverwachte dingen gebeuren waardoor u acute hulp nodig heeft. Daarom hebben wij Careyn Personenalarmering. Zo kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week, met één druk op de knop bereiken. Een geruststellend gevoel. Voor uzelf, maar ook voor familie en vrienden.

Dit is hoe Careyn Personenalarmering werkt

De apparatuur die u van Careyn krijgt, bestaat uit een alarmeringstoestel en een hals- of polszender. Op de hals-of polszender en alarmeringstoestel zit een knop. En die is belangrijk. Want in een noodsituatie komt u met één druk op die knop in contact met onze meldcentrale.

U heeft contact, de zorgspecialist vraagt wat er aan de hand is en zorgt direct voor de juiste hulp. Indien nodig neemt de medewerker van de zorgcentrale contact op met uw contactpersoon of thuiszorgmedewerker. Is er acute hulp nodig? Dan waarschuwt hij of zij direct een ambulance. De noodzakelijke hulp wordt geboden in het verzorgingshuis, verpleeghuis of bij u thuis.

De voordelen van Careyn Personenalarmering

  • U maakt snel contact in een noodsituatie;
  • Personenalarmering is klein en onzichtbaar te dragen;
  • Het heeft een groot bereik via een speciaal GPS systeem;
  • Verschillende abonnementen voor verschillende siuaties.

Careyn Personenalarmering aanvragen

Kijk voor meer informatie of het aanvragen van personenalarmering op onze speciale website www.careynpersonenalarmering.nl. Maar u kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met Careyn Klantenservice op 088 - 123 99 88.