Advies- en behandelcentrum Utrecht Stad

In een advies- en behandelcentrum werken allerlei disciplines die gespecialiseerd zijn in de zorg voor ouderen en chronisch zieken. Dat kan gaan om bijvoorbeeld fysio- of ergotherapeuten of om specialisten ouderengeneeskunde. Zij zijn specialisten in de behandeling van ouderen. Hun kennis stellen ze ook graag beschikbaar aan huisartsen.

Neem contact op

Advies- en behandelcentrum Utrecht Stad
Indusdreef 5
3564 GV Utrecht

030 - 25 88 788

Routebeschrijving
afbeelding van Advies- en behandelcentrum Utrecht Stad

Careyn richt zich bij haar dienstverlening vooral op kwetsbare ouderen. Maar daar profiteren niet alleen de bewoners van het zorgcentrum van: ook thuiswonende mensen in de stad Utrecht kunnen bij het behandelcentrum in Rosendael terecht. Voor bijvoorbeeld fysiotherapie of ergotherapie. Dat hoeven overigens ook niet alleen kwetsbare ouderen te zijn: alle inwoners van de Utrecht kunnen in ons moderne behandelcentrum terecht. We zijn immers 'samen nabij'.

Bij Careyn zijn we gewend om veel samen te werken. Zo kunnen we iedereen de zorg geven die nodig is. Is er een advies van een andere professional nodig? Dan is dat zo geregeld. Careyn heeft immers alle deskundigheden zelf in huis. En natuurlijk: als het nodig is en u daarmee instemt zoeken wij ook contact met uw huisarts. Alles voor een zo goed mogelijke behandeling.