Wijkteam Hoogvliet

Vroeg bij ons aan de bel trekken, dat hebben we graag. Hoe eerder we met elkaar om de tafel zitten, hoe sneller we actie kunnen ondernemen. Zo zorgen we ervoor dat uw problemen niet onnodig verergeren.

Neem contact op

Wijkteam Hoogvliet
Doggersbank 53
3192 DA Hoogvliet

088 - 123 99 88

Samen met u regelen we de zorg en hulp die nodig is. Van indicatie tot en met directe zorg. Wie ons belt, heeft binnen 24 uur contact met de wijkverpleegkundige. In overleg met u hebben we contact met uw huisarts en werken we samen met ziekenhuisspecialisten en andere zorg- en welzijnsorganisaties in de buurt. Een veilig gevoel.

Het team

Careyn Wijkteam Hoogvliet bestaat uit professionele en ervaren medewerkers. Wij werken vanuit ons kantoor in Medisch Centrum Doggersbank. Midden in Hoogvliet dus.
Samen met u kijken we welke zorg en ondersteuning u nodig heeft. Heeft u een partner of kinderen die ook voor u kunnen zorgen. Dan stemmen we dat natuurlijk op elkaar af. We zullen ook altijd vragen wat u nog zélf kunt. Wat heeft u nodig? Wat kan de omgeving verder voor u betekenen? Zijn er hulpmiddelen in te zetten? Zo zorgen we er samen voor dat u zoveel mogelijk zelf de regie over uw eigen leven houdt. Dat vinden we belangrijk bij Careyn.

De voordelen van Careyn

Is er specialistische kennis nodig, bijvoorbeeld bij een stoma, bij diabetes of bij beginnende dementie? Het wijkteam overlegt dan met onze eigen specialisten. Als het nodig is komt zo'n specialist van Careyn bij u langs. We noemen dat 'gespecialiseerde verpleging'. U zit bij Careyn dus altijd goed.